0

دانلود مقالات کامپیوتر

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات کامپیوتر
دوشنبه 28 فروردین 1391  10:48 PM

 34: تحليل رفتار تفاضلي ساختار غيرمتقارن تابع فيستل بهبود حملات اكتشافي حدس و تعيين به رمزهاي دنباله اي
فهيم نيا بهنام، كاظمي احسان، اقليدس ترانه
كنفرانس بين المللي انجمن رمز ايران  1389;شهريور 1389(7)
کلید واژه:  رمز دنباله اي، حمله حدس و تعيين، الگوريتمهاي اكتشافي، الگوريتم حدس و تعيين ساده، الگوريتم حدس و تعيين پيشرفته
خلاصه:

حمله حدس و تعيين يكي از حملات عام اعمالشده به رمزهاي دنباله اي است. در راستاي ساختار يافته كردن حمله حدس و تعيين به مولدهاي دنباله تا كنون، الگوريتمهاي اكتشافي به نامهاي الگوريتم حدس و تعيين ساده (SGD) الگوريتم حدس و تعيين پيشرفته  (AGD)و الگوريتم حدس و تعيين اكتشافي (HGD) مطرح شده اند. در هر سه الگوريتم، مرحله حدس در قالب يافتن يك پايه حدس براي حالت داخلي يك مولد دنباله مطرح شده است. در اين مقاله با ارايه يك رويكرد جديد در مرحله تعيين الگوريتمهاي AGD و SGD شاهد كاهش پيچيدگي در هر دو مرحله حدس و تعيين اين الگوريتمها خواهيم بود. از آنجا كه هدف نهايي حمله حدس و تعيين و الگوريتمHGD به تبع آن، حركت به سوي يافتن پايه كمينه بوده است، به منظور دستيابي به پايه كمينه، در اين مقاله الگوريتم جديدي با دو نگرش ارايه مي شود. نتايج حاصل از اعمال اين الگوريتم، كه آنرا الگوريتم حدس و تعيين اكتشافي مركب (CHGD) ناميده ايم، حاكي از بهبود عملكرد آن در هر دو مرحله حدس و تعيين است.

 35: سامانه ميانضربي آشوبگونه براي توليد اعداد شبه تصادفي
بابايي مجيد، رحيم اف حامد، فرهادي محسن، جاهدمطلق محمدرضا
كنفرانس بين المللي انجمن رمز ايران  1389;شهريور 1389(7)
کلید واژه:  رمزنگاري، توليد كننده اعداد شبه تصادفي، روش ميانضربي، تابع آشوبگونه لوجستيك، تست مونت كارلو
خلاصه:

سرعت توليد و پراكندگي بالا از ويژگيهاي مورد علاقه دانشمندان در توليد اعداد شبه تصادفي است كه با كشف پديده آشوب و معادلات حاكم بر آن وارد مرحله جديدي گشته است. در حقيقت ورود معادلات آشوب در مولدهاي شبه تصادفي باعث به وجود آمدن حساسيت بسيار زياد مولدها به مقدارهاي اوليه شده است. يكي از روشهاي كلاسيك توليد اعداد شبه تصادفي روش ميانضربي است كه در عين سادگي با سرعت بالا و پراكندگي مناسبي داده هاي تصادفي را توليد ميكند. ولي عليرغم اين ويژگيهاي منحصر بفرد داراي نقاط ضعفي است كه كاربرد وسيعتر اين الگوريتم را با مشكل روبرو كرده است. در اين مقاله بعد از معرفي تعدادي از مولدهاي شبه تصادفي به بررسي الگوريتم ميانضربي پرداخته شده است و در ادامه نگاشت آشوبگونه لوجستيك به همراه ويژگيهاي خاص آن معرفي و با كمك آن ضعف الگوريتم ميانضربي در همگرايي زودرس و توليد تعداد محدود عدد شبه تصادفي برطرف شده است. در نهايت با انجام شبيه ساز تست مونت كارلو بهينگي روش پيشنهادي نسبت به روش ميانضربي اثبات شده است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها