پاسخ به:خاطره نویسی سالروز تاسیس سایت راسخون
شنبه 26 فروردین 1391 3:04 AM
سلام
سالروز شروع به کار سایت وزین راسخون رو تبریک میگم.
همونطور که میدونید نقطه ی قوت هر سازمان و مجموعه ای رضایت مشتریان (و در راسخون کاربران ) آن از خدمات،ارتباطات،امکانات و... سازمان میباشد.یکی از مهم ترین قسمت هایی که در جلب رضایت تأثیر بسزایی دارد قسمت روابط عمومی مجموعه میباشد که عملکرد مناسب و فعال آن سبب این مهم میشود. به نظر اینجانب روابط عمومی راسخون توانسته این هدف را به خوبی برآورده کند و با زحمات و تلاشهای بی دریغ در این چند سال، تا حد توان رضایت را برای کاربران رقم زده است که جای بسی سپاس و تشکر دارد...
خاطره ی من نیز که شامل دو بخش تلخ و شیرین هست، به همین موضوع برمیگرده که شرح آن را در ادامه ملاحظه خواهید کرد:
خودم به شخصه(و احتمالاً خیلی از کاربران دیگه)یکی از دلایل حضور و فعالیت مستمرم در راسخون وجود پشتوانه ی قوی و خوب مجموعه ی روابط عمومی و به خصوص شخص آقای خواجه(مسئول واحد روابط عمومی)هست که سبب شده همیشه راسخون رو جزئی از خودمون بدونیم و نیز با حمایت های ایشان انگیزه ی کافی را برای فعالیت داشته باشیم...
و امّا اصل خاطره:
حدود 4ماه پیش:
طبق عادت و روال همیشگی هر روز به قسمت روابط عمومی انجمن ها(تالار قاصدک)سر میزدم و منتظر بودم ببینم روابط عمومی چه خبر جدیدی برایمان دارد و یا اینکه آقای خواجه و همکارانشان در پاسخ به پست های دوستان چه مطالبی را عنوان داشته اند.....
چند روز متوالی بود که میامدم و میرفتم اما دیگه خبری از پست های آقای خواجه نبود...گویی با نبودن ایشون کل سایت سوت و کور شده باشه و احساس غربت مرا دائماً صدا بزند...دیگه داشتم کم کم نگران میشدم و در نهایت تصمیم گرفتم تماسی با مؤسسه داشته باشم تا جویای احوال ایشان شوم و علت غیبتشان را بپرسم.....03116615580داخلیه 2...اَلو سلامعلکم ببخشید با آقای خواجه کار داشتم...
آقای خواجه؟ اٍمممممممممم ایشون دیگه اینجا نیستند،اگه کارشون دارید داخلیه فلان را بگیرید(بخش خبر).....ممنون خدافظ!
و این شد که انگار پارچ آب یخی بر روی بدنم ریخته شد...............................
بله آقای خواجه،دوست و پشتیبان همیشگی من(و احتمالاً همه ی کاربران) از واحد روابط عمومی برفته بود و به بخش دیگری(خبر)منتقل گردیده شده بود.....
برای مایی که به ایشون عادت کرده بودیم واقعاً خبر تلخی بود و همین تلخی تأثیر خودش را گذاشت و باعث شد حدود 2ماهی اصلاً انگیزه ای برای آمدن به سایت راسخون نداشته باشم(و همچنین به همین دلیل بعد ADSLم قطع شد و پیگیری وصل مجددش نشدم)
اما نکته ی دیگری که در این بین وجود داشت مسئول جدید واحد روابط عمومی بود که اصلاً خصوصیات آقای خواجه را نداشت و کلاً زمین تا آسمان تفاوت کرده بود،به گونه ای که اگر 1 درصد هم امیدی به بازگشتم بود،با این وجود تبدیل به صفر گشته بود!!!
سرتون رو درد نیارم توی این 2ماه یک بار با مدیریت هم تماس گرفتم و از ایشان خواهش کردم که آقای خواجه را به سمت قبلی خودشون(که تخصصشون هم بود) باز گردانند، اما خبری نشد و همچنان ایشان مسئول واحد خبر بود...
در مدت دوماه دوری از سایت گاهی از طریق سایت دانشگاه و یا کافی نت به راسخون سَری میزدم، در یکی از همین سر زدن ها به تالار قاصدک مراجعه کردم تا ببینم چه خبره و چه اتفاقاتی افتاده که در یک لحظه برقiman_karbala چشمم را زد!!!!!!!!!!!!!! بله درست دیده بودم ...نام کاربری آقای خواجهiman_karbala مجدداً با این تالار بازگشته بود و عکس لوگوی ((مسئول روابط عمومی))به آن بازگشته بود...........از خوشحالی تو پوستم نمیگنجیدم......انگار همه چیز امید دوباره ای را نوید میداد.....از ذوقم فوراً گوشی تلفن رو برداشتم و آقای خواجه را گرفتم....اَلو سلام تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
bivafa_rasekhoon@yahoo.com