0

دانلود مقالات حمل و نقل ریلی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات حمل و نقل ریلی
سه شنبه 22 فروردین 1391  4:49 PM

وشهاي شناسايي روش تستهاي غير مخرب (التراسونيک) مي باشد که در شناسايي ترک و پيشگيري از قوع شکست و ايجاد سانحه به ما کمک مي کند.

 36: معرفي قطارهاي تيلتينگ، بررسي مکانيزم آن توسط نرم افزار Adams/Rail
فضلي وهاب، نصر اصغر
همايش حمل و نقل ريلي  1385;17-16 آبان، 1385(8)
کلید واژه: 
خلاصه:

در اين مقاله ابتدا قطارهاي تيلتينگ به صورت مختصر و مفيد معرفي مي شوند، سپس مکانيزم موجود اين سيستمها تشريح مي شوند. در ادامه مزيتهاي اين قطارها نسبت به قطارهاي معمولي بررسي مي شوند که بعد از تشريح اين مزيتها که در نهايت به افزايش سرعت و راحتي سفر منتهي مي شود، براي اثبات اين ادعا اقدام به شبيه سازي توسط نرم افزار Adams/Rail شده است. لازم به ذکر است که داده هاي ورودي مدل تحليل شده با توجه به منابع موجود به صورت تقريبي در نظر گرفته شده است. در بخش جمع بندي خصوصيات خطوط ايران بررسي شده است که آيا استفاده از اين سيستمها براي خطوط ريلي موجود که داراي ويژگيهاي توپوگرافي خاصي است مناسب است يا خير.

 37: بررسي تنشهاي تماسي بين چرخ و ريل با استفاده از نرم افزار FEM
سليمي ياسر، سراجيان محمدرضا
همايش حمل و نقل ريلي  1385;17-16 آبان، 1385(8)
کلید واژه:  اندركنش چرخ و ريل، تئوري تماس، تنشهاي تماسي، مدلسازي، نرم افزار FEM، حالتهاي تماس
خلاصه:

براي توسعه صنعت ريلي در هر زمان و مكاني نياز به بحث و بررسي پيرامون اندركنش چرخ و ريل احساس ميشود چرا كه پايه و اساس پيشرفت و بهينه سازي اين صنعت مطالعه علمي اين مبحث است. در مقاله حاضر پارامتر تنش تماسي به عنوان يكي از مهمترين پارامترهاي اندركنش بين چرخ و ريل مورد بررسي قرار گرفتند. در اين مقاله اعداد دقيق تنشهاي تماسي بدست نمي آيند چرا كه در تنشهاي تماسي غير از شكل و جنس چرخ و ريل مباحث پيچيده پلاستيسيته، هيدرواستاتيك، سختي سطحي و ... نيز دخيل هستند.
از نرم افزارهاي FEM براي مدلسازي تماسي چرخ و ريل استفاده شده كه حالتهاي مختلف تماس (به صورت نو و ساييده شده) را مورد تحليل قرار ميدهد. در ابتداي اين تحقيق بحثي در رابطه با تئوري تماس آورده شده و جايگاه تنشهاي تماسي و سطحي در آن مشخص ميشود. در ادامه بحث مدلسازي و تحليل توسط نرم افزار FEM گنجانده شده و در پايان با بدست آوردن نتايج و جدول بندي آنها، مقايسه اي بين حالتهاي مختلف تماسي صورت گرفته و در رابطه با آنها بحث شده است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها