0

دانلود مقالات صنعتی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات صنعتی
سه شنبه 22 فروردین 1391  4:21 PM

 68: پارک هاي صنعتي، الگوي شکوفايي تحقيق و توسعه در فرآيند جهاني شدن
فدايي منش اميد
همايش بين المللي مراكز تحقيق و توسعه (جهاني شدن تحقيق و توسعه)  1386;4-5 تير، 1386(1)
کلید واژه:  R&D، پارك هاي صنعتي، حمايت، كارآفريني، تحقيق و توسعه،‌ جهاني شدن
خلاصه:

 حرکت هاي نوآورانه چنانچه با تاسيس شرکت ها آغاز گردند در بدو حرکت دچار مشکلات متعددي خواهند شد. توسعه شرکت در چنين شرايطي، بدون وجود حمايت هاي سازماني در بسياري از مواقع با شکست مواجه مي گردد. اين امر با گسترش پديده جهاني شدن، شدت مي يابد و شروع به كار و توسعه پايدار براي شرکت هاي تازه تاسيس بسيار دشوارتر خواهد بود. در چنين شرايطي استفاده از شيوه رشد پرورشگاهي در پارک هاي فناوري به عنوان يک ضرورت حمايتي جايگاه ويژه اي پيدا مي کند.
انکوباتورها و پارک هاي فناوري اگر به شيوه هاي مناسب مديريتي ايجاد و اداره گردند، بي ترديد راهگشاي بسياري از فعاليت هاي هدفمند و پر آتيه خواهند شد. استفاده از تجربيات و به اشتراک گذاردن منابع در اينگونه مراکز، کاهش هزينه ها را براي شرکت هاي تازه تاسيس به ارمغان مي آورد و از سوي ديگر باعث رشد سريع و توسعه آسانتر مي گردد.

 69: مفاهيم تحقيق و توسعه مرتبط با سرمايه گذاري مستقيم خارجي براي كشورهاي ميزبان
شيخ عطار محمود، نعمتي حميدرضا
همايش بين المللي مراكز تحقيق و توسعه (جهاني شدن تحقيق و توسعه)  1386;4-5 تير، 1386(1)
کلید واژه:  جهاني سازي تحقيق و توسعه، سرمايه گذاري مستقيم خارجي، شركتهاي چند مليتي
خلاصه:

جهاني سازي تحقيق و توسعه پديده اي تازه نمي باشد. از اوائل دهه 1960 شركتها و كارخانجات فعاليتهاي بسياري در رابطه با تحقيق و توسعه در خارج از كشورهاي خود به دلايل مختلف انجام داده اند. اما ميزان، ماهيت و هدف تحقيق و توسعه خارجي كه در گذشته انجام گرديده محدود بوده است. اينگونه فعاليتهاي تحقيق و توسعه، اغلب عهده دار تسهيل در انتقال تكنولوژي از طريق تطابق تكنولوژي شركتهاي مادر با شرايط عملياتي داخلي يا به دست آوردن سهم بيشتري از بازار داخلي مي باشد كه از طريق محصولات در حال توسعه اي كه اولويتهاي مشتريان داخلي را بهتر تامين مي كند، به دست مي آيد.
در دهه 1990، جهاني سازي شركتهاي تحقيق و توسعه به علت تغييرات مشخصات و مفاهيم پتانسيلي آن نظر اقتصاد دانها و سياستمداران را به خود جلب كرده است. هدف از كار در بخشهاي مختلف واحدهاي تحقيق و توسعه خارجي شركتهاي فرامليتي مليتي، تنها بر پايه سازگاري وظايفي جهت توسعه محصول جديد براي بازار جهاني يا حتي عملكرد تحقيقات پايه اي براي توسعه تكنولوژي عام است، استوار مي باشد.
هدف اصلي اين مقاله شناخت نيروهاي محركه ايست كه در وراي تحقيق و توسعه مرتبط با سرمايه گذاري خارجي در كشورهاي در حال توسعه مي باشد كه شناخت آنها به وسيله شركتهاي فرامليتي مليتي و مفاهيم آن براي توسعه كشورهاي ميزبان مخصوصا براي ساخت كامل ظرفيت نوآوري مي باشد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها