0

دانلود مقالات صنعتی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات صنعتی
سه شنبه 22 فروردین 1391  4:20 PM

 63: موانع و مشکلات تحقيق و توسعه در کشورهاي در حال گذار و راه کارهاي پيشنهادي
نقي زاده محمد، نقي زاده رضا
همايش بين المللي مراكز تحقيق و توسعه (جهاني شدن تحقيق و توسعه)  1386;4-5 تير، 1386(1)
کلید واژه:  نوآوري، تحقيق و توسعه، تکنولوژي هاي جديد
خلاصه:

اگر کشورها مي خواهند که از قافله تکنولوژي ها و دانش پيشرفته و نوين عقب نمانند مي بايست قادر باشند تا تکنولوژي ها و دانش مورد نياز خود را بدست آورند. لذا بايستي تصميماتي اتخاذ کنند که در فعاليتهاي طراحي استراتژي و برنامه ريزي يک سازمان مورد استفاده قرار بگيرد. استراتژي هاي ملي و بنگاهي ويژه در حوزه تحقيق و توسعه، اثري عميق بر وضعيت رقابتي صنعت در هر کشوري دارد.
در اين ميان کشورهاي در حال گذار به سمت صنعتي شدن يا به بيان ديگر کشورهاي در حال توسعه، بايستي با استفاده از ابزار تحقيق و توسعه بتوانند قابليتهاي فني و علمي خود را ارتقا داده تا بتوانند فاصله تکنولوژيکي خود با کشورهاي صنعتي را جبران کنند. اما در اين راه مشکلات بسياري بر سر راه کشورهاي در حال توسعه مي باشد که ناشي از يک سري ساختار هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي موجود در اين کشورها مي باشد. در اين مقاله سعي شده است تا با اشاره به برخي از اين مشکلات راهکارهايي نيز در جهت بر طرف سازي آنها ذکر شود.

 64: پارادايم هاي نوين در مديريت جهاني واحدهاي تحقيق و توسعه
بينش مسعود
همايش بين المللي مراكز تحقيق و توسعه (جهاني شدن تحقيق و توسعه)  1386;4-5 تير، 1386(1)
کلید واژه:  مديريت R&D، جهاني سازي، مديريت دانايي و نواوري
خلاصه:

رشد شتابناک فناوري اطلاعات و ارتباطات، دامنه پديده جهاني سازي را بسيار بيش از انتظار گسترده است. نفوذ فناوري در معناي عام باعث گشته که حوزه صنعت و توليد محصول و ارايه خدمات بسرعت مرزهاي دروني و منطقه اي را درنوردد و پيوندهاي خود را در سطح جهاني محکم سازد. عامل پيش برنده اين نفوذ. واحدهاي تحقيق و توسعه است که در تطور زمان، نسل هاي مختلفي را پشت سر گذاشته و الزامات جديدي را پذيرفته و پارادايم هاي نويني را در مديريت اين واحدها در سطح جهان بکار گرفته است. اين پارادايم ها همواره در پاسخ به چالش هاي پيش روي واحدهاي تحقيق و توسعه در سير جهاني شدن و فراتر رفتن از مرزهاي محدود قبلي پديد امده است. نگرش نو نسبت به مديريت دانايي و تلفيق هوشمندانه ان با مديريت نواوري، توجه به يادگيري سازماني، استفاده مناسب از فناوري اطلاعات و ارتباطات، تجديد ساختار واحدها، چگونگي تعريف پروژه ها، توجه به جايگاه کار تيمي و فرهنگ فرامليتي و بکارگيري مناسب رويکرد هاي جديد مديريتي، نمونه بارزي از پارادايم هاي نوين در مديريت جهاني واحدهاي تحقيق و توسعه است که در اين مقاله مورد بررسي قرار گرفته است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها