0

دانلود مقالات مهندسی معدن

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات مهندسی معدن
سه شنبه 22 فروردین 1391  3:33 PM

 171: شيمي كاني كانيهاي شاخص و كاربرد آنها در ژنز كانسار اسكارن مگنتيتي باباعلي - غرب ايران
زمانيان حسن، پازوكي امير، علوي سيدعارف
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  آلموقلاق، اسكارن آهن، باباعل ، مگنتيت، هيدروترمال
خلاصه:

باتوليت آلموقلاق كه به طور عمده از سنگهاي كوارتز سينيت و سينو گرانيت تشكيل شده است در رده گرانيتوئيدهاي سري منيتيتي، عمدتا از نوع تيپ I، متا آلومينوس و كالكوآلكالن قرار مي گيرد.
اين توده نفوذي در ديوريت باباعلي و سري سنقر نفوذ نموده و سبب دگرگونيهاي حرارتي و هيدروترمالي در آنها گشته است. كانسار باباعلي حاصل عملكرد فاز هيدروترمالي فرآيند فوق مي باشد. بررسيهاي پتروگرافيكي، ژئوشيميايي نشان دهنده رژيم حرارتي كاهنده از 550 درجه سانتيگراد كه حاكم بر فاز دگرگوني حرارتي بوده تا 400 – 350 درجه سانتيگراد كه حاكم بر تشكيل كانسار مگنتيت مي باشد بوده است. بررسيهاي كاني شناسي و ژئوشيميايي نشان مي دهد كه اين كانسار از نوع اسكارن كلسيكي مي باشد.

 172: تخمين عمق آنومالي هاي گراني سنجي با استفاده از شبکه هاي عصبي
حاجيان حسين آبادي عليرضا، ابراهيم زاده اردستاني وحيد، ضيايي زهرا
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  شبکه هاي عصبي مصنوعي، اکتشافات گراني سنجي، تخمين عمق، هاپفيلد
خلاصه:

شبکه هاي عصبي يک وسيله مناسب جهت تفسير داده هاي گراني سنجي اکتشافي مي باشد. در اين مقاله، يک شبکه عصبي از نوع هاپفيلد ارايه کرده ايم که عمق چشمه گراني را تخمين مي زند. به منظور محاسبه مقادير وزن و باياسينگ ابتدا شبکه براي مدل هاي نزديک به استوانه و کره طراحي و سپس شبکه به اجرا در مي آيد تا به حالت پايدار خود برسد، در اين حالت انرژي شبکه در کمترين مقدار خود خواهد بود. بر اساس مقادير اوليه متفاوتي از عمق اين شبکه به اجرا در آمده و انرژي نهايي محاسبه مي شود و شبکه اي که داراي کمترين مقدار انرژي نهايي باشد، به عنوان بهترين تخمين عمق در نظر گرفته مي شود. نکته مهمي که در اين جا وجود دارد اين که شبکه عصبي بوسيله داده هاي نويزي تست و آموزش داده مي شود.اين شبکه عصبي مصنوعي به منظور تخمين عمق قنات واقع در مجراي ورودي شمالي موسسه ژئوفيزيک به کار گرفته شد که نتيجه آن به مقدار واقعي عمق آن بسيار نزديک مي باشد. 

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها