0

دانلود مقالات مهندسی معدن

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات مهندسی معدن
سه شنبه 22 فروردین 1391  3:18 PM

 82: رسم نقشه تخمين و نقشه خطاي تخمين در سه بعد براي اكسيد كلسيم (CaO) داده هاي معدن سيمان زنجان با روش زمين آماري
محمدي منوچهر، آقابابايي حميد، خجسته عنايت اله، مودبي احمد، محمدزاده محمدجعفر
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  واريوگرام، كريجينگ، دامنه تاثير، ساختار فضايي، مدل رازش، ناهمسانگردي
خلاصه:

کاستن خطاي ارزيابي ذخاير معدني تاثير بسزايي در آينده کاري و اقتصادي يک معدن دارد. در ارزيابي ذخاير معدني به روشهاي سنتي علاوه بر دقت پايين تخمين، بدست آوردن توزيع خطاي محاسبات غير عملي است، در صورتيکه در روشهاي تخمين زمين آماري، با استفاده از مدلسازي تغييرات، دقت تخمين ها افزايش و خطا به حداقل رسيده و تابع توزيع خطا در بخشهاي مختلف معدن، قابل محاسبه خواهد بود. در اين مقوله با استفاده از روشهاي زمين آماري، مقدار کميت اکسيد کلسيم بصورت فضايي در کل معدن (اعم از نقاط نمونه برداري شده يا نمونه برداري نشده) طي بررسيهاي آماري کلاسيک، اعمال تبديلهاي مناسب، محاسبه تغييرپذيري داده ها، مدلسازي تغييرات و در نهايت محاسبه تخمين ها و خطاي مربوط به تخمين هر بلوک در معدن مورد بررسي قرار گرفته و نقشه هاي مربوطه ترسيم گرديده است.

 83: برنامه ريز توليد در معادن سنگ تزييني "مطالعه موردي در معدن سنگ اتابكي"
اورعي سيدكاظم، سيدي سيدمسعود، حقيقت لادن
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  برنامه ريزي خطي، برنامه ريزي سلولي، برنامه ريزي توليد، تجزيه و تحليل حساسيت، اقتصاد معدن
خلاصه:

از آن جا كه ذخاير معدني جزو منابع اقتصادي پايان پذير هستند، بنابراين توجه به شيوه اقتصادي توليد در آن ها اهميت دارد. سنگ هاي تزييني در سال هاي اخير در ايران و بسياري كشورهاي ديگر بازار خوبي داشته اند. در نظر گرفتن مسايل اقتصادي اين معادن و بكار گيري روش هاي مناسب توليد در آن ها اين امكان را براي كشور به وجود مي آورد كه به منابع درآمدي قابل اعتمادي در كنار نفت دست يافته شود. در بسياري موارد استخراج معادن سنگ تزييني به شيوه هاي غير اقتصادي صورت مي گيرد. يكي از اقدام هايي كه مي توان براي بهبود وضع توليد معادن سنگ تزييني انجام داد، برنامه ريزي براي توليد است.
 اين مقاله با استفاده از روش برنامه ريزي خطي در معادن سنگ تزييني ايران، مدلي را براي توليد بهينه در يكي از اين معادن ارايه مي دهد. براي اين منظور سه مدل براي سه جبهه كار موجود در معدن ارايه شده است. در هر مدل يك تابع هدف وجود دارد كه هدف آن حداكثر كردن سود است و نيز محدوديت هايي گنجانده شده اند كه با شرايط معدن مطابقت دارند. متغ
يرها ي موجود در اين مدل ها انواع محصولات معدن يعني سه نوع سنگ متفاوت مي باشند. سپس با استفاده از روش سيمپلكس مقدار بهينه توليد محصولات معدن مشخص شده و با توجه به تابلوهاي نهايي، شرايط معدن از لحاظ اقتصادي تحت تحليل قرار گرفته شده است. در مدل سازي براي تعيين ضرايب تابع هدف از روش رگرسيون قيد استفاده شده است.
نتايج اين مقاله را مي توان در كليه معادن سنگ تزييني و يا معادن مشابه بكار برد. استفاده از مدل هاي ارايه شده، به بهره برداران اين امكان را مي دهد كه توليد معدن خود را در حد بهينه نگه داشته و از اين طريق بالاترين سوددهي را داشته باشند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها