0

دانلود مقالات مهندسی معدن

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات مهندسی معدن
سه شنبه 22 فروردین 1391  3:11 PM

 22: بهينه سازي عوامل موثر برفروشويي توده اي معدن مس سرچشمه با در نظر گرفتن عامل تراکم خاک
رحماني فيروزجايي مجيد، خدادادي دربان احمد
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  ليچينگ، بهينه سازي، ضريب تراکم، دانسيته خشک، اسيد سولفوريك
خلاصه:

تعيين شرايط بهينه در ليچينگ توده اي از گامهاي اساسي و نخستين در طراحي عمليات ليچينگ مي باشد. پارامترهاي مهمي همچون درجه حرارت، دانه بندي، غلظت اسيد و دبي آن و زمان ليچينگ بر روي فرآيند ليچينگ تاثير مستقيم دارند که بايد قبل از طراحي فرآيند بهينه شوند. مساله مهم اينجاست که در فرايند فروشويي نتايج آزمايشگاهي به ندرت قابل کاربرد در عمليات صنعتي مي باشد. يکي ازدلايل آن اين است که اثر تراکم خاک که مساله بسيار مهمي در فروشويي توده اي مي باشد در آزمايشات ليچينگ ستوني در نظر گرفته نمي شود. از اين رو در اين تحقيق آزمايشات فروشويي ستوني با استفاده از ماده شستشو دهنده اسيد سولفوريک بر روي نمونه خاک اکسيده معدن مس سرچشمه با ضرايب تراکم مختلف انجام شد و به اين ترتيب ميزان بهينه دانسيته خشک و ضريب تراکمي را که در آن حداکثر بازيابي مس حاصل مي شود معرفي مي گردد.

 23: بررسي پارامترهاي موثر در حذف مغناطيسي پيريت از زغال سنگ طبس با استفاده از طراحي آزمايشگاهها
عبدالهي محمود، شهبازي بهزاد
كنفرانس مهندسي معدن ايران  1383;14-12 بهمن، 1383(1)
کلید واژه:  فرآوري، پيريت، زغال سنگ، جداكننده مغناطيسي، طبس
خلاصه:

يکي از مهمترين ناخالصيهاي موجود در زغال سنگ، گوگرد است که به شکلهاي مختلف آلي، پيريتي يا مارکاسيتي و سولفاتي در آن يافت مي شود. از جمله معايب وجود گوگرد در زغال مي توان به کاهش ارزش حرارتي زغال و افزايش آلودگي محيط زيست به دليل تشکيل گازهاي S2O و H2S اشاره کرد. يکي از روشهاي جدايش فيزيکي مواد استفاده از خاصيت تاثيرپذيري مغناطيسي آنها است.
زغال سنگ از نظر مغناطيسي، ماهيتي ديامنيتيت ولي پيريت ماهيتي پارامنيتيت دارد، بنابراين انتظارمي رود که با استفاده از جداکننده هاي مغناطيسي تر شدت بالا بتوان پيريت را از زغال سنگ حذف نمود. در اين مقاله نحوه جدايش پيريت از زغال سنگ طبس (مزينو 1) توسط جداکننده مغناطيسي تر شدت بالا مورد مطالعه قرار مي گيرد، تا تاثير چهار فاکتور مختلف دانه بندي، درصد وزني جامد در پالپ، شدت ميدان مغناطيسي و قطر گلوله هاي جداکننده مغناطيسي بر ميزان حذف پيريت از زغال سنگ تعيين گردد. در شرايطي که دانه بندي نمونه 150- ميکرون، درصد وزني جامد در پالپ 10%، قطر گلوله ها 5 ميليمتر و شدت ميدان مغناطيسي 2 تسلا باشد، بيشترين ميزان حذف پيريت برابر با 73/46% بدست مي آيد.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها