0

دانلود مقالات پتروشیمی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات پتروشیمی
سه شنبه 22 فروردین 1391  2:30 PM

 34: بررسي ارتباط شاخصهاي ميكروسكوپي (تك ياخته ها) و عملكرد سيستم تصفيه پساب در پتروشيمي شهيد تندگويان
جعفرزاده نعمت اله، شاهين سكينه، يوسفيان پور عبدالمهدي، سمواتي حميد
كنفرانس پتروشيمي ايران  1387;2-1 مرداد، 1387(1)
کلید واژه:  تك ياخته، لجن، پساب صنعتي، بيولوژيكي، پلي اتيلن ترفتالات، اسيد ترفتاليك
خلاصه:

تک ياخته ها از اعضا لجن فعال مي باشند. تعداد اين موجودات معمولا 50 هزار سلول در ميلي ليتر مايع مخلوط مي باشد که اين ميزان معادل 12-5 درصد وزن خشک جامدات معلق در حوضچه هوادهي است. اين نشان دهنده کل توده باکتريها اعم زنده و غيرزنده در مايع مخلوط مي باشد. تک ياخته ها قسمت مهمي از کل توده بيولوژيکي مي باشد. تک ياخته ها بعنوان حلقه اي مهم در زنجيره غذايي در محيط هاي آبي؛ در فرايندهاي تصفيه بيولوژيکي فاضلاب به صورت هوازي از اهميت خاصي برخورددار هستند. در سيستم هوازي باکتريها و قارچها؛ ساپروفيت مواد آلي را تجزيه کرده و سلولهاي جديد به وجود آورده و تک ياخته ها به نوبه خود از باکتريها و مواد آلي استفاده مي کنند.
سوبستراي آلي اولين سطح غذايي است که مي توان مورد استفاده باکتريها، تاژکداران، مژه داران قرار گيرد. باکتريها در دومين سطح قرار گرفته اند که مي توانند به عنوان ماده غذايي بقيه گروهها مورد استفاده قرار گيرند و تک ياخته ها در سطح پنجم غذايي قرار گرفته اند مي توانند از مژه داران، تاژکداران، باکتريها و مواد آلي تغذيه کنند.

 35: بررسي افزايش ترشوندگي آكنه هاي فولادي
واعظيان بيتا، سيف كردي علي اكبر
كنفرانس پتروشيمي ايران  1387;2-1 مرداد، 1387(1)
کلید واژه:  آكنه هاي فولادي، ترشوندگي، دي اكسيد تيتانيوم، آبدوستي
خلاصه:

ساخت آکنه هاي منظم جديد (ساختار يافته) در برجهاي انتقال جرم، تحول بزرگي به وجود آورده است و اکثر برج ها در حال تعويض تجهيزات داخلي با اين نوع آکنه ها هستند. در طراحي آکنه ها، افزايش خاصيت ترشوندگي از اهميت ويژه اي برخوردار است که باعث افزايش سطح انتقال جرم و حرارت و در نتيجه افزايش بازده و کارايي در برجهاي پر شده مي شود. يک نوع اصلي اين آکنه ها، فلزات هستند که خاصيت ترشوندگي در آنها بسيار کم مي باشد. اين مقاله به بررسي تجربي افزايش ترشوندگي آکنه ها از جنس استيل مي پردازد و هدف آن شناخت روشهاي شيميايي است که بتوان سطح استيل را داراي خاصيت فوق آبدوستي کرد. اين خاصيت بر پايه استفاده از فتوکاتاليزور دي اکسيد تيتانيوم استوار مي باشد. در اينجا، روش جديد سل-ژل براي توليد روکش دي اکسيد تيتانيوم با ساختاري در مقياس نانو بر سطح استيل به کار برده شده و خصوصيات و ويژگيهاي سطح و خواص ترشوندگي استيل روکش شده به صورت سيستماتيک بررسي شده است. نتايج با بررسي کيفي و کمي، عکسبرداري و تحليل مورفولوژي و زبري سطح تعيين شده و نشان مي دهد که در اثر تشکيل فيلم نازک TiO2 روي سطح استيل، زاويه تماس آب با سطح به ميزان قابل ملاحظه اي کاهش مي يابد. همچنين زبري فيلم توليدي با افزودن پلي اتيلن گلايکول  (PEG)به محلول سل افزايش يافته و اين افزايش سختي نيز در کاهش زاويه تماس و افزايش ترشوندگي نقش زيادي دارد

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها