پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين
چهارشنبه 10 خرداد 1391 11:01 PM
5 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار 1380; 1(1):38-53. |
تغييرات قندهاي محلول، نشاسته و پروتیين ها در اثر تنش خشكي در دو رقم نخود ايراني (.Cicer arietinum L) |
قربانلي مه لقا,نوجوان مجيد,حيدري رضا,فربودنيا طيبه |
در اين تحقيق تغييرات قندهاي محلول، نشاسته و پروتيينها در اثر تنش خشکي در دو رقم نخود ايراني، مشهور به «جم» و «کاکا» مورد بررسي قرار گرفت. نتايج حاصل از بررسي تغييرات قندهاي محلول، نشان داد که قندهاي مزبور، در اندام هوايي و ريشه، در دو مرحله رويشي و زايشي افزايش پيدا کردند و اختلاف ميانگين درصد قندهاي محلول در اندام هوايي دو رقم نخود معني دار بود و رقم کاکا نسبت به جم از قندهاي محلول بيشتري برخوردار بود. برعکس ميزان نشاسته در اثر تنش خشکي کاهش پيدا کرد. اختلاف ميانگين مقدار نشاسته نيز در اندام هوايي معني دار بود و رقم جم نسبت به کاکا از ميزان نشاسته بيشتري برخوردار بود. اختلاف ميانگين درصد نشاسته در ريشه و اندام هوايي در دو مرحله رشد رويشي و زايشي نيز معني دار بود. |
كليد واژه: |
نسخه قابل چاپ |