0

دانلود مقالات علوم زمين

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين
دوشنبه 1 خرداد 1391  2:05 PM

 

 11 : علوم پايه (دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم تحقيقات) پاييز 1390; 21(81 (ويژه نامه زمين شناسي)):141-152.
 
چينه شناسي (ليتواستراتيگرافي و بايواستراتيگرافي) بخش بيدستان در مقطع تيپ سازند نايبند (ايران مرکزي)
 
نجفيان بهرام*
 
* گروه زمين شناسي، دانشگاه شهيد بهشتي، تهران، ايران
 
 

مقدمه: وضعيت مجموعه جانوري موجود در نهشته هاي ترياس فوقاني به دليل تنوع كم آنها و همچنين تبلور شديد پيوسته با ابهاماتي توام بوده است، كه نيازمند مطالعات وسيعتر و جامعتري مي باشد. در اين بررسي ابتدا واحدهاي ليتوستراتيگرافي موجود در بخش بيدستان سازند نايبند در محل مقطع تيپ آن (ايران مرکزي) شناسائي و سپس به مطالعه مجموعه جانوري آنها پرداخته شده است.
اهداف: با توجه به اينكه شناسائي مجموعه جانوري موجود به خصوص فرامينيفرها در نهشته هاي ترياس فوقاني مقطع تيپ (سازند نايبند) تا كنون به صورت سيستماتيك مورد مطالعه دقيق قرار نگرفته است. بنابراين در اين تحقيق به اين امر مي پردازيم.
نتايج: در اين تحقيق با مطالعه بر روي 350 مقطع نازک از بخش بيدستان سازند نايبند به شناسايي دقيق فسيل هاي آن پرداخته شده است. ضخامت بخش بيدستان در مقطع تيپ سازند نايبند 636.7 متر اندازه گيري شده است.كنتاكت اين بخش (با سن نورين) با بخش گلكن (با سن نورين زيرين) هم شيب بوده و معمولا با يك لايه يك متري آهك ماسه اي االيتي خاكستري رنگ با سطح شكست تازه خاكستري تيره مشخص مي شود.
نتيجه گيري: در اين بخش، سازند نايبند عموما يك رخساره نيمه دريائي و قاره اي از خود نشان مي دهد، که بيانگر عميق تر شدن حوضه رسوبي سازند نايبند در زمان نورين مي باشند. نهشته هاي اين بخش داراي شيب
و امتداد: N20E/35E  است. و در آن 78 جنس از فرامينيفرا، 27 جنس از دوکفه اي ها و 3 جنس از شکم پايان شناسائي و معرفي گرديده اند.

 
كليد واژه: سازند نايبند، بخش بيدستان، ترياس بالائي، نورين، ايران مرکزي، نايبند
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها