0

گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:گنجینه صوتی >کودک و نوجوان
پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:25 AM

الو مامان دوست دارم
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «الو مامان دوست دارم / می خوام برات گل بیارم / كاشكی می شد زیر پات / لاله و سنبل بكارم» (1:42)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 1044 | حجم فایل : 408 KB |

عمو عموجون
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «عمو عموجون / جون عموجون؟ / زنجیر منو بافتی؟ / بله / پشت كوه انداختی؟ / بله / همون كه سر بلنده / مثل یه كله قنده» (1:40)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 623 | حجم فایل : 400 KB |

از این طرف نگام كن
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «از این طرف نگام كن / از اون طرف نگام كن / از راه دور و نزدیك داد / بزن و صدام كن» (1:42)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 453 | حجم فایل : 404 KB |

بارون
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «نم نم ودونه دونه از اسمون میباره / توی دل باغچمون سبزه وگل میکاره / با دستای لطیفش پاک میکنه دلارو / توقلبامون میشونه محبت خدارو» (1:51)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 592 | حجم فایل : 442 KB |

بازی
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «آی بازی بازی بازی / چه كیفی داره بازی / اگه تو منو دوست داری / با من بشو هم بازی» (2:00)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 432 | حجم فایل : 473 KB |

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها