پروانه زرد گلی
ترانه شاد و زیبای كودكانه «پروانه زرد گلی»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسد الله شعبانی «زرد و گلی رنگ به رنگ سفید و سیاه از همه رنگ / چرخ می زنه توی هوا پروانه با بال قشنگ / یکی دو تا ده تا شدن از روی شاخه پا شدن / پروانه ها ناز می کنن بال هاشونو باز می کنن / بلند و آزاد و سبک تو گل ها پرواز می کنن» (3:46)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 146 | حجم فایل : 887 KB |
من بهارم
ترانه كودكانه «من بهارم»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسد الله شعبانی «من بهارم فصل باران / سبز و خرم شاد و خندان / دوست دارم دانه ها را / بازی پروانه ها را / دوست دارم آسمان را / آفتاب مهربان را» (4:19)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 363 | حجم فایل : 1017 KB |
عید شما مبارک
ترانه كودكانه «عید شما مبارک»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسد الله شعبانی «هوای نوبهاران نم نم باران / چهچهه ی قناری بر لب ایوان / سبزه ی نو دمیده میون بشقاب / تنگ بلور و ماهی آینه و آب / عید شما مبارک عید شما هم / همیشه دوست باشید همیشه با هم» (4:30)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 319 | حجم فایل : 1.04 MB |
کلاغ ها
ترانه كودكانه «کلاغ ها»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: امیر حسین مدرس «دلم می خواد برم تو جنگلا / به صحبت کلاغ ها گوش بدم / دلم می خواد رو سبزه ها بخوابم و به آسمون نگاه کنم / کلاغ خواب من دلش می خواد نسیم بیاد / کلاغ خواب من نسیمو دوست داره / دلم می خواد پریدن کلاغ ها رو نگاه کنم» (3:43)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 228 | حجم فایل : 876 KB |