0

گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:گنجینه صوتی >کودک و نوجوان
پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:23 AM

خدای مهربان
ترانه كودكانه تقدیم به بچه های خوب «خدای خوب و مهربان / داده به ما گوش و زبان / بخشیده ما را دل و جان / چشم و سر و دست و دهان» (3:13)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 513 | حجم فایل : 757 KB |

گنجشک اسیر
ترانه كودكانه «گنجشک اسیر»؛ آهنگ ساز: لیلا حکیم الهی؛ شاعر: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: بهار موحد، بهزاد میرزایی، لیلا رحیمی «خبر دارم خبر، بیا بشنو خبر / بیا جلو ای بچه جون / ای بچه ی شیرین زبون / خوب و مهربون / می خوام بگم برای تو / یه ماجرا یه راز پنهون» (2:28)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 113 | حجم فایل : 583 KB |

الفبای انگلیسی ABCDEF
ترانه كودكانه آموزش الفبای انگلیسی برای نوگلهای خوب و عزیز «سلام سلام بچه ها / من هستم دوست شما / شعری می گم براتون / همه بگین یک صدا » (2:27)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 509 | حجم فایل : 873 KB |

برف اومده
ترانه كودكانه «برف اومده»؛ آهنگ ساز: لیلا حکیم الهی؛ شاعر: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: لیلا رحیمی، بهزاد میرزایی، بهار موحد «برف اومده ، برف اومده / بیا بیا دلم چه بی تاب شد / اگر که زودتر نجنبی یهو دیدی تموم شد و آب شد / این برف ریزه میزه / چه خوشگل وتمیزه» (3:05)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 486 | حجم فایل : 726 KB |

بازی خوب و شاد
ترانه كودكانه «بازی خوب و شاد»؛ آهنگ ساز: لیلا حکیم الهی؛ شاعر: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: بهار موحد، لیلا رحیمی «بچه ها بیاین بازی کنیم / زندگی رو با بازی خوب / خوب رنگ آمیزی کنیم / بازی های پرشور و بی شر / شیطنت های بی ضرر / همدیگه رو خیس بکنیم / یه کمی آب بازی کنیم» (2:39)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 693 | حجم فایل : 624 KB |

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها