0

مرجع کامل گنجینه های صـوتی با موضوع مناسبتها (مداحی،سخنرانی،مناجات..)

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:گنجینه صوتی موبايل «مناسبتها»
شنبه 19 فروردین 1391  2:28 AM

تيتراژ سريال نوروزی «پايتخت»
سريال نوروزی «پايتخت» با کارگردانی «سيروس مقدم» در شبکه يک سيما توليد شده و تيتراژ آن را «آريا عظيمی نژاد» آهنگسازی کرده است. اين تيتراژ زيبا را با صدای «سيد مطلب حسينی» و «سيد حسن حسينی» از اينجا بشنويد و دانلود نماييد(3:13)
نظرات (60) | تعداد دريافت : 11513 | حجم فایل : 2.95 MB |

دعای سال تحویل
سرود دعای سال تحویل: « خدای من خدایی که ستاره ها را چیدی / به جای شب خورشیدو توی آسمون کشیدی / خدایی که به سال پیش گفتی برو / به جای آن فرستادی یه سال نو / یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر الیل و النهار یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال / کاری بکن دنیا قشنگ تر بشه / حال من از سال پیش بهتر و بهتر بشه / یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال / کاری بکن دنیا قشنگ تر بشه / حال من از سال پیش بهتر و بهتر بشه » (4:01)
نظرات (6) | تعداد دريافت : 1155 | حجم فایل : 3.87 MB |

عمو نوروز
سرود زیبای و کودکانه عمو نوروز: « عمونوروزه سالی یک روزه / هرکسی بخنده شاد و پیروزه / اومده از راه دور با لب خندون / یک دستش نقل و نبات یک دستش گلدون / اومده مژده بده فصل بهاره / برای ما بچه ها شادی میاره » از برنامه فیتیله شبکه دو سیما (2:02)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 1065 | حجم فایل : 1.86 MB |

پدر بزرگ عیدی میده
سرود کودکانه و بهاری عیدی پدربزرگ: « تو کوچه و محله پر شده از عطر یاس / تو شاخه درخت ها شکوفه های گیلاس / خانه مادربزرگ شلوغ و پر هیاهو / محله قدیمی کوچه های تودرتو / تو جشن عید نوروز نقل و نبات و آجیل/ اول میریم دیدن بزرگترهای فامیل / بهار رسیده از راه با عطر و بوی نسیم / یکی یکی به فامیل نوروزو تبریک میگیم / پدربزرگ دوباره به همه عیدی میده / بچه ها شادو خندون دوباره جشن عیده » با صدای محمد مسلمی، حمید گلی و علی فروتن؛ کاری از برنامه فیتیله شبکه دو سیما (2:15)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 823 | حجم فایل : 2.08 MB |

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها