تنها و مظلوم، حسين
مراسم سينه زني با مداحي حاج محمود کريمي«اي بي کفن حسين، دور از وطن حسين، ارباب من حسين، ابا عبدالله» (4:34)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 5349 | حجم فایل : 2.1 MB |
شجاعت امام در برخورد با فتنه
صحبت هاي حضرت آيت الله خامنه اي درباره شجاعت امام خميني در برخورد با اهل فتنه «يکي از چيزهايي که فتوحات گوناگون امام ر اارزاني آن بزرگوار داشت همين شجاعت او بود» (1:35)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 24 | حجم فایل : 747 KB |
بي جمال تو
موسيقي به مناسبت رحلت امام خميني(ره) آهنگساز:علي درخشان خواننده:پرويز طاهري «تيره شد آئينه ي صبح درخشان بي تو/ تار شد مشرق روحاني ايمان بي تو/ جنگل سبز قيام از تو برافراشته بود/ مي رود قوت زانوي درختان بي تو/ ناله ها مي کند از داغ جگر سوز فراق/ در و ديوار غم آلود جماران بي تو» (5:29)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 52 | حجم فایل : 2.52 MB |
عشق دلدار
موسيقي سنتي ايران آهنگساز : جمال الدين منبري شاعر : امام خميني ( ره ) خواننده: جمال الدين منبري و گروه کر«چشم بيمار تو اي مي زده بيمارم کرد/ حلقه ي گيسويت اي يار گرفتارم کرد/ سرو بستان نکويي گل گلزار جمال/ غمزه ناکرده ز خوبان همه بيزارم کرد/ همه ي مي زدگان هوش خود از کف دادند/ ساغر از دست روانبخش تو هشيارم کرد» (3:45)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 43 | حجم فایل : 1.72 MB |
مارش عزا
قطعه بي کلام به مناسبت رحلت امام خميني(ره) آهنگساز:کاظم داوديان اين قطعه توسط گروه کر با آوا اجرا شده است (7:38)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 171 | حجم فایل : 3.5 MB |
دعاي يا من يملک حوائج السائلين
دعاي هر روز ماه رجب «يا من يملک حوائج السائلين و يعلم ضميرالصامتين ...» که روايت شده است از امام زين العابدين(ع) . با صداي مسلم زمانيان (اختصاصي گنجينه صوتي تبيان) (1:41)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 278 | حجم فایل : 382 KB |