0

مرجع کامل گنجینه های صـوتی با موضوع مناسبتها (مداحی،سخنرانی،مناجات..)

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:گنجینه صوتی موبايل «مناسبتها»
پنج شنبه 17 فروردین 1391  1:13 AM

اعمال روز 27 ماه رجب
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش هشتم مراقبات ماه رجب؛ ااعمال مهم روز بیست و هفتم رجب از جمله دعاها و نمازهای وارده و قسمت سوم از نماز پر فضیلت سلمان؛ گوینده: آقای «امید واضحی آشتیانی» (12:22)
حجم فایل : 2.87 MB
تیتراژ مجموعه «کسی خوابه»
تیتراژ مجموعه طنز «کسی خوابه» با صدای «جواد رضویان» را تقدیمتان می‌نماییم که یک مجموعه طنز همراه با نقد اجتماعی است و با حضور بازیگرانی مانند «فتحعلی اویسی، ارژنگ امیرفضلی، یوسف صیادی، بهنوش بختیاری و علی صادقی» در شبکه یک سیما و با کارگردانی «جواد رضویان» تولید شده است(1:41)
حجم فایل : 1.55 MB
منو رها کن
ترانه زیبایی با صدای «رضا صادقی و مهدی یراحی» که در ویژه برنامه تحویل سال ۱۳۹۱ از شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد(منو و انتظار و کابوس تنهایی؛ منو و حس اینکه هر لحظه اینجایی؛ دارم آینه‌ها رو گم می کنم کم کم؛ تو رو هر طرف رو می‌کنم، می‌بینم)(3:27)
حجم فایل : 3.16 MB
تیتراژ ابتدایی «دست بالای دست»
تیتراژ ابتدایی سریال «دست بالای دست» به کارگردانی «محسن یوسفی» که در شبکه سه سیما تولید شده است(2:01)
حجم فایل : 1.85 MB
تیتراژ پایانی «دست بالای دست»
تیتراژ پایانی سریال «دست بالای دست» با صدای «مهرداد هویدا» به کارگردانی «محسن یوسفی» که با بازیگرانی مانند «جواد عزتی، یوسف تیموری، بهاره افشاری، رضا فیض نوروزی، فتحعلی اویسی، سمانه پاکدل» در شبکه سه سیما تولید شده است(2:37)
حجم فایل : 2.41 MB

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
hamed_yurdum farzandeyhim siasport23 babak110 Mohebbane_zahra Mirmahmod_choopan_garabagheasle4935 leyli_majnoon21 abdolalipoor reza_vandy saeid_189 melisa_queen ammar133 saze_khamoosh
دسترسی سریع به انجمن ها