رییس صندوق بین المللی پول: كشورهای صنعتی در انجام تعهدات مالی كوتاهی می كنند
چهارشنبه 16 فروردین 1391 10:39 AM
|
كریستین لاگارد در گفت وگو با خبرنگاران گفت: كشورهای غربی تعهد كردند یك میلیارد و 100 میلیون دلار به 17 كشور درحال توسعه كمك كنند.
وی افزود: در حالی كه هم اكنون میزان مورد نیاز به یك میلیارد و 300 میلیون دلار افزایش یافته است، كشورهای صنعتی نسبت به انجام تعهدات خود كوتاهی می كنند.
به گفته لاگارد، كشورهای در حال توسعه از جمله موانع بازسازی اقتصاد جهانی هستند و این كمك ها می تواند به این موانع بازسازی اقتصادی، به كشورهای غربی نیز كمك كند.
مدیر صندوق بین المللی پول دربخش دیگری از سخنان خود تصریح كرد برای مبارزه با بحران اقتصاد جهانی به نیروی مالی بیشتری نیاز است.
وی شرایط كنونی اقتصادی اروپا و آمریكا را بسیار شكننده خواند.
وی بدون اشاره به نیازهای مالی صندوق بین المللی پول اظهار داشت سیاستگزاران اقتصادی در دو سوی اقیانوس اطلس باید تلاش بیشتری از خود نشان دهند.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه