0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
دوشنبه 21 فروردین 1391  11:01 PM

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 15:10:09             شماره‌ خبر :981921
حميد شاه‌آبادی:

ساختار اقتصادی شعار سال، نافی رسالت هنر در اين عرصه نيست

گروه هنر: معاون امور هنری وزارت ارشاد اسلامی گفت: اين تصور كه چون شعار جاری ساختاری اقتصادی دارد، مسئوليت مراكز هنری را در قبال آن كمرنگ می‌‌كند، اشتباه محض است، بنابراين ما در تمامی بخش‌ها سعی می‌كنيم سياست‌گذاری‌هايمان در مسير مورد نظر اين شعار باشد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، نخستين نشست مطبوعاتی حميد شاه‌آبادی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 91 امروز بيست‌ويكم فروردين ماه در تالار وحدت برگزار شد.

شاه‌آبادی در ابتدای اين جلسه با تبريك سال نو به اهالی مطبوعات گفت: سال 91 به حق از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ‌ايرانی» نامگذاری شده است؛ نامگذاری كه برای تك تك مردم ايران مسئوليتی سنگين در پيش دارد. در همين راستا مراكز هنری هم رسالت خود می‌دانند كه با تمام توان در مسير اين شعار ارزشمند قدم بردارند. در ضمن اين تصور كه چون اين شعار، ساختاری اقتصادی دارد، مسئوليت مراكز هنری را در قبال آن كمرنگ می‌كند اشتباه محض است، بنابراين ما در تمامی بخش‌ها سعی می‌كنيم سياست‌گذاری‌هايمان در مسير مورد نظر اين شعار باشد.

وی افزود: اين روزها همچنين مصادف است با نوزدهمين سال شهادت سيد شهيدان اهل قلم، مرتضی آوينی؛ شهيدی كه تفكر و انديشه‌های نابش كه نشئت گرفته از باورهای اسلامی و انقلابی بود، راه رسيدن به هنر ارزشی را به ما نشان داد. اميدواريم ما نيز در عملكرد خود ادامه دهنده راه اين شهيد باشيم.

شاه‌‌آبادی در ادامه جلسه عملكرد هنر در بخش‌های تجسمی، نمايشی و موسيقی در سال 90 را اينگونه توصيف كرد: سال گذشته سالی پركار برای هنر بوده است. سالی كه در آن تنها شاهد رشد كمی آثار نبوديم، بلكه رشد كمی نيز شاخصه مهم توليدات بود.

معاون امور هنری وزارت ارشاد ادامه داد: در عرصه هنرهای تجسمی، اكسپوهای مختلفی در داخل و خارج از كشور برگزار شد كه بيشتر آنها نيز موضوعاتی ارزشی داشتند. در ضمن نمايشگاه‌های مختلفی با محوريت انقلاب اسلامی، تروريسم و غزه در داخل و خارج از كشور برگزار شد. حوزه نمايشی نيز از رشدی مشابه بهره می‌برد كه از آن جمله می‌توان به برگزاری جشنواره‌های مختلف اشاره كرد. نمود بارز اين ادعا را می‌توان در روی صحنه رفتن 4172 نمايش مشاهده كرد.

وی به مطلب فوق اضافه كرد: در حوزه نمايش همچنين ما جشنواره‌ مقاومت را به صورت سراسری برگزار كرديم و 19 كتاب هم در حوزه نمايش چاپ و روانه بازار شد. در عرصه موسيقی نيز سعی كرديم از رشد مطلوب برخوردار باشيم تا بتوانيم صيانت مناسبی از موسيقی محلی و ملی داشته باشيم، همچنين تلاشمان اين بود كه به موسيقی پاپ هم سامان مناسبی دهيم تا به نوعی موسيقی ملی‌مان آسيبی وارد نشود.

اين مدير هنری در ادامه به آثار خلق شده در عرصه موسيقی اشاره كرد و گفت: برگزاری جشنواره موسيقی مقامی گامی بود كه در راستای حمايت از موسيقی ملی و محلی انجام شد، همچنين در مناسبت‌های مختلف سفنونی‌های مختلفی چون غدير و 9 دی را با اركستر بزرگ اجرا كرديم كه به بازار عرضه شد.

شاه‌آبادی گفته خود را چنين تكميل كرد: در عرصه موسيقی، آلبومی با عنوان «گلباران» به بازار عرضه شد كه به مناسبت ورود مقام معظم رهبری به كرمانشاه و استقبال بی‌نظير مردم از ايشان توليد و عرضه شد. در ضمن آلبومی ويژه ارتحال سال گذشته تهيه و به بازار عرضه شد.

وی در ادامه اين جلسه برنامه‌های سال آتی را در بخش‌های ذكر شده چنين تشريح كرد: در عرصه هنرهای تجسمی ما اكسپوهای مختلف هنری برگزار خواهيم كرد كه اولين آن در بهار برگزار خواهد شد. در عرصه هنرهای نمايشی هم سعی داريم به تئاترهای خيابانی بيشتر توجه كنيم. در ضمن از ارديبهشت امسال كه افتتاحيه آن است ما شاهد راه‌اندازی تئاتر خانگی خواهيم بود. خواسته‌ای برای انجام آن مطالعات دقيق انجام شده است.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد در پايان خاطرنشان كرد: در عرصه موسيقی نيز تلاش داريم قطعات مختلفی را در خصوص مشاهير و مناسبت‌های مختلف خلق و عرضه كنيم. در ضمن امشب بيست‌ويكم فروردين ماه از دو قطعه موسيقی كه درباره شهيد احمد روشن و سيد شهيدان اهل قلم مرتضی آوينی سرائيده شده توسط وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمايی خواهد شد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها