0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
دوشنبه 21 فروردین 1391  10:58 PM

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 13:37:14             شماره‌ خبر :981679
رمضانی خبر داد:

«عاشورای فاطمی» با تجمع هيئت‌های عزاداری برپا می‌شود

گروه اجتماعی: مديركل فرهنگی شهرداری تهران از برپايی تجمع هيئت‌های فاطمی در ميدان هفت تير در روز ششم ارديبهشت‌ماه سال جاری، همزمان با شهادت حضرت صديقه كبری(س) خبر داد و افزود: اين مراسم با عنوان عاشورای فاطمی از سوی سازمان زيباسازی و شهرداری منطقه هفت تهران برپا می‌شود.

عبادالله رمضانی، مديركل فرهنگی شهرداری تهران

عبادالله رمضانی، مديركل فرهنگی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به تشريح برنامه‌های ايام فاطميه از سوی شهرداری تهران پرداخت و اظهار كرد: مراسم‌های ايام فاطمه با هدف ترويج سيره عملی زندگانی حضرت فاطمه(س) به عنوان بانوی اخلاق و ترويج فرهنگ حيا، حجاب و عفاف با تكيه بر ارزش‌های دينی و مذهبی برگزار می‌شود.

وی اظهار كرد: مراسم عزاداری همزمان با شب و روز شهادت حضرت زهرا(س) با عنوان «بانوی اخلاق» از سوی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی مناطق 22 گانه تهران برپا می‌شود.

رمضانی به برپايی ايستگاه‌های فرهنگی و پذيرايی از عزاداران فاطمی در روز شهادت دخت نبی‌اكرم(ص) در تمامی ميادين اصلی شهر تهران با همكاری ستاد فاطميه اشاره كرد و گفت: اين برنامه نيز از سوی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی مناطق 22 گانه شهرداری تهران اجرايی می‌شود.

وی به فعاليت‌های سازمان زيباسازی شهر تهران نيز اشاره و عنوان كرد: فضاسازی سطح شهر تهران با استفاده از ظرفيت‌های تبليغی با محوريت حيا، حجاب و عفاف و شعار بانوی اخلاق نيز در دستور كار قرار گرفته است.

مديركل فرهنگی شهرداری تهران برنامه «فرهنگ فاطمی» با محوريت برگزاری مراسم سخنرانی در مساجد منتخب شهر تهران را از ديگر برنامه‌های در نظر گرفته شده از سوی مركز فعاليت‌های دينی و مناطق 22 گانه شهرداری تهران برشمرد.

رمضانی از برپايی تجمع هيئت‌های فاطمی در ميدان هفتم تير در روز ششم ارديبهشت‌ماه همزمان با شهادت حضرت صديقه كبری(س) خبر داد و افزود: اين مراسم با عنوان «عاشورای فاطمی» از سوی سازمان زيباسازی و شهرداری منطقه هفت تهران برپا می‌شود.

وی در پايان سخنان خود بهره‌برداری از ظرفيت روزنامه و گروه مجلات همشهری در جهت ترويج فرهنگ فاطمی و نشر مطالب فاخر از سيره حضرت زهرا(س) و طراحی و توليد محصولات فرهنگی همجون آلبوم صوتی، پوستر و كتاب جيبی را از ديگر اقدامات شهرداری تهران برای ايام فاطميه معرفی كرد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها