0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
دوشنبه 21 فروردین 1391  11:37 AM

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 09:33:27             شماره‌ خبر :981353
همايش طلاب و روحانيون عمره‌گزار در قم برگزار شد

گروه فرهنگ و هنر: همايش طلاب و روحانيون عمره‌گزار شب گذشته، 20 فروردين‌ماه با حضور جمع زيادی از طلاب حوزه‌های علميه سراسر كشور و آيت‌الله حسينی بوشهری در مجتمع آموزش عالی امام خمينی(ره) قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين ملكدار، معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه‌های علميه سراسر كشور شب گذشته، 20 فروردين‌ماه در همايش طلاب و روحانيون عمره‌گزار سال 91 كه با عنوان آمادگی حضور در تالار مدرسه عالی امام خمينی(ره) برگزار شد با اشاره به اهميت سفر معنوی حج گفت: اگر فردی آداب اين سفر را به خوبی بشناسد و آن را درك و اجرا كند با دست پر و در حالی‌كه گناهانش آمرزيده شده است از سفر بازخواهد گشت.

وی با اشاره به ثواب فراوان بيان شده برای سفر حج يادآور شد: در روايتی از از امام صادق(ع) در اين باره آمده است كه سفر حج سفر سرنوشت‌ساز است و انسان می‌تواند در اين سفر سرنوشت خودش را رقم بزند.

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه‌های علميه سراسر كشور ادامه داد: زوار حج بايد قبل از سفر خود را برای آن آماده كنند و با آدابش آشنا شوند.

وی تأكيد كرد: مهمترين ادب برای اين سفر معنوی، داشتن اخلاص است و تاخودمان را پاك نكنيم نمی‌توانيم با ائمه(ع) ازتباط برقرار كنيم و از وجود آنان بهره ببريم.

ملكدار تأكيد كرد: با داشتن روح پاك و قلب خالی از آلودگی می‌توانيم از روح پاك پيامبر(ص) و اهل‌بيت(ع) بهره بگيريم.

وی با اشاره به عملكرد ستاد عمره حوزويان اظهار كرد: رايزنی برای ارتقا سهميه طلاب تا هفت هزار نفر از جمله اين فعاليت‌ها در سال‌های اخير بوده است كه از اين تعداد دوهزار سهم به حوزه‌های خواهران و پنج هزار سهم نيز به حوزه‌های مردان اختصاص يافته است.

ملكدار با بيان اينكه اين سهميه براساس جمعيت روحانيون سراسر كشور اختصاص يافته است گفت: تلاش كرده‌ايم مناطق محروم مانند سيستان و بلوچستان از سهميه بيشتری برخوردار شوند.

وی از اعزام 20 كاروان برای عمره سال جاری خبرداد و عنوان كرد: 11 جلسه و همايش همانند همايش امروز برای اين سفر تدارك شده است كه قبل و در حين سفر برگزار می‌شود.

ملكدار برگزاری مسابقات فرهنگی، توزيع بسته‌های فرهنگی در موضوعات تاريخ، اعتقادی و كلامی و آداب سفر را از ديگر اقدامات انجام شده بيان كرد.

در اين همايش همچنين آيت‌الله حسينی بوشهری، امام جمعه قم و حجت‌الاسلام نواب، مسئول دبيرخانه شورای عالی حوزه‌های علميه سخنرانی كردند.

آيت‌الله حسينی بوشهری در سخنانی گفت: يك دوره آموزشی فقه حج در سفر وجود دارد؛ يك دوره آشنايی با تاريخ اسلام و 23 سال زندگی پيامبر(ص) و برخی از ائمه(ع) است.

عضو جامعه مدرسين حوزه علمبمه قم تاكيد كرد: جای بسيار تاسف است كه هر سال يك مركز ميراث فرهنگی اهل‌بيت(ع) را با خاك يكسان می‌كنند.

امام جمعه قم با بيان اينكه مكه و مدينه قدم به قدم فرصت طلايی برای استفاده كردن دارد اظهار كرد: زائران فرصت‌ها را به بيهودگی تلف نكنند و درگير بازار و در هتل ماندن نشوند و سفارش استحبابی است كه ختم قرآن در مكه و مدينه انجام شود.

حسينی بوشهری عنوان كرد: خودسازی مسئله مهمی است و وقتی زائر اذن دخول می‌طلبد بايد سعی كند خود را به معصوم(ع) متصل و نزديك كند تا از عنايات و الطاف آنان برخوردار شود و خود را در محضر خدا ببيند.‌

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها