0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
یک شنبه 20 فروردین 1391  9:41 PM

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 17:13:11             شماره‌ خبر :981148
به‌بهانه 20 فروردين؛ سالروز قطع رابطه سياسی آمريكا با ايران/

انقلابی كه عمق ذلت آمريكا را به ملت‌ها شناساند

گروه سياسی: آمريكا در نزد ملت ايران نمادی از استكبار است كه انقلاب اسلامی توانست در هر برهه‌ای از زمان، زخمی بزرگ به پيكر آن وارد كند و ملت‌های جهان با جرئتی كه از ملت ايران پيدا كردند، هر روز ابهت اين مستكبر زخم‌خورده را بيشتر می‌شكنند.

تسخير سفارت آمريكا در تهران در 13 آبان 58 توسط دانشجويان مسلمان پيرو خط امام(ره) و افشای اسناد جاسوسی موجب شد، آمريكا پايه‌های قدرت خويش را بيش از هر زمانی متزلزل ببيند، در همين راستا تلاش خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی بيشتر كرد و در 20 فروردين 1359 رابطه سياسی خود را با ايران قطع كرد، اين اقدام آمريكا ناشی از به چالش كشاندن ابهت پوشالی اين كشور توسط يك ملت تازه انقلاب كرده بود و آمريكا در برابر خود رهبری الهی را ديد كه از جماران با هدايت كردن ملت بذر اميد و شجاعت را در دل آنها می‌كاشت.

انقلاب اسلامی از ابتدا ماهيت نه شرقی و نه غربی خود را به همه جهانيان نشان داد، انقلاب اسلامی در مقابله با آمريكا هيچگاه به دامان شوروی نرفت و برای قدرت گرفتن خود و اعلام وجود در برابر شيطان بزرگ از اردوگاه كمونيسم ياری نطلبيد، بلكه مبارزه خود را با دو جبهه ليبراليسم و كمونيسم ادامه داد.

تاريخ نشان داد كه اين آمريكا بود كه به رابطه با ايران نيازمند است، آمريكای مغرور و سلطه‌طلب با تجهيز صدام حسين خواست تا از ملت ايران انتقام بگيرد اما مجاهدت ملت در هشت سال دفاع مقدس برگ زرين ديگری به افتخارات ملت ايران اضافه كرد.

بسياری از فريب‌خوردگان داخلی همراه با دشمنان ملت اين قطع رابطه را خسارت بزرگی به كشور می‌دانستند، در ابتدای انقلاب ملت ايران كه زخم‌خورده از سال‌ها حضور آمريكا در ايران بود و اين قطع رابطه را جشن گرفت، با ناملايماتی از سوی برخی مدعيان روبرو شد، منافقينی كه زمانی خود را از مبارزان و طرفداران مبارزه‌ با امپرياليسم می‌دانستند، با رويگردانی از ملت به دامان آمريكا پيوستند و بر اين ملت و امام امت خرده گرفتند و اين پيروزی را به كام مردم تلخ كردند.

رويه آمريكا در طی 33 سال گذشته همراه با نفاق بوده است، استراتزی آمريكا مبارزه با نظام اسلامی بوده است و جمهوری اسلامی با آرمان‌های ضداستكباری هيچگاه با استكبار نمی‌تواند در يك ميز مذاكره كند، هرازگاهی دولت‌های مختلف آمريكا سخن از رابطه با ايران به زبان آوردند، اما كسانی كه با ساختار ايالت متحده آشنايی دارند، می‌دانند كه اين سخنان و مواضع تنها برای فشار به جمهوری اسلامی بوده است و مذاكره يك معامله‌ای است كه آمريكا خواهان تمام منافع اين معامله به نفع خود است.

يكی از مزايای قطع رابطه با آمريكا استفاده از حداكثر توان داخل برای رشد و ارتقا در همه ابعاد است، چنانكه امروز با وجود همه كارشكنی‌های آمريكا، ايران به دانش هسته‌ای دست پيدا كرده است و در بسياری از علوم ايران جزء 10 كشور اول جهان است.

در بعد منطقه‌ای نيز با وجود آنكه آمريكا بسيباری از ديكتاتورهای منطقه را با تهديد و يا تشويق‌های مقطعی همراه با خود كرده بود، اما انقلاب اسلامی با تكيه بر قدرت نرم خود ملت‌های اسلامی را بيدار كرده و ثمره اين بيداری دو سال قبل به بار نشست و چندين ديكتاتور يكی پس از ديگری سرنگون شدند و امروز نيز در ساير كشورهای اسلامی ملت‌های مسلمان با الگوگيری از جمهوری اسلامی به مقابله با ديكتاتورهای خود و آمريكا پرداختند.

اما شايد بتوان يكی از بزرگترين دستاوردهای انقلاب اسلامی را مقابله با رژيم صهيونيستی دانست، لابی صهيونيستی در هيئت حاكمه آمريكا نقش پررنگی دارد و دفاع ايران از ملت مظلوم فلسطين و تبديل كردن اين حمايت به عنوان يكی از اهداف انقلاب اسلامی توانست نه تنها ملت‌های اسلامی بلكه ساير ملت‌های جهان را نيز از عمق دسيسه‌های صهيونيسم بين‌الملل آگاه كند و رژيم صهيونيستی ديگر در حاشيه امن قرار ندارد.

اين روزها آمريكا سخن از تحريم و فشار به جمهوری اسلامی می‌گويد اما خود نيز می‌داند كه جمهوری اسلامی از چنان اقتداری برخوردار است كه آمريكا را در منطقه و ساير نقاط جهان با چالش روبه‌رو كند، كمتر سياستمداری چنين روزهايی را برای آمريكا پيش‌بينی می‌كرد كه جمهوری اسلامی پس از سه دهه در چنين سطحی از اقتدار قرار بگيرد كه مقامات آمريكا توسط دولت‌های مختلف از ايران درخواست كمك و ياری در موضوعات مختلف داشته باشند.

نسل كنونی كه دوران سياه حضور آمريكا در ايران را به ياد ندارد، می‌تواند حضور فعلی آمريكا در كشورهای منطقه را به چشم خود ببيند، حضوری كه جز ويرانی و تضعيف اعتماد به نفس ملی برای مردم منطقه ثمره‌ای نداشته است، اما اين نسل و جوانان ساير كشورها به راحتی می‌توانند قدرت ايران اسلامی را در مقايسه با آمريكا مشاهده كنند.

سه دهه عدم حضور آمريكا در ايران نتايج فراوانی داشته است و مردم شعار مرگ بر آمريكا را خود تفسير كردند، فرهنگ توانستن، اتكای به خود، وحدت، تبعيت از رهبری، بصيرت، حضور به موقع و بسياری از مفاهيم ارزشمند كه اين ملت مبدع آن بود، از اين شعار «مرگ بر آمريكا» نصيب ملت ايران شد؛ شعاری كه شعورها را تقويت كرد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها