پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
یک شنبه 20 فروردین 1391 9:35 PM
يكشنبه 20 فروردين 1391 11:59:31 شماره خبر :980821 |
جلسه همانديشی جشنواره بينالمللی «تلاوتِ من» برگزار شد |
گروه فعاليتهای قرآنی: جلسه همانديشی جشنواره بينالمللی «تلاوتِ من» با حضور مدير كل روابط عمومی سازمان صدا و سيما و برگزاركنندگان اين جشنواره به منظور استفاده از ظرفيتهای اطلاعرسانی برگزار شد. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، ستاد خبری جشنواره بينالمللی «تلاوتِ من» اعلام كرد، در اين جلسه پس از بحث و بررسی، نظرات و پيشنهادات ارزندهای جهت اطلاعرسانی و تبليغات گسترده ارائه شد. همچنين با توجه به اينكه اين جشنواره در نوع خود بینظير است و در فضای مجازی با بهترين شكل ممكن در حال برگزاری است، استفاده از ظرفيتهای مختلف حوزههای رسانهای مورد بررسی قرار گرفت. محمدزاده، مدير راديو قرآن نيز با اشاره به رصد فضای مجازی بيان كرد: با تأسيس شورای عالی فضای مجازی كه به دستور مقام معظم رهبری در سال 90 تشكيل شد تاكنون اقبال عمومی به مباحث دينی و قرآنی بسيار خوب بوده است و در اين راستا جشنواره تلاوت من میتواند به اين جريان سمت و سوی مناسبی دهد كه اين امر مستلزم برنامهريزی و همكاری نهادهای مختلف است. در اين جلسه سهرابی، مدير كل روابط عمومی سازمان صدا و سيما درباره جشنواره بين المللی تلاوت من گفت: اين جشنواره كه توليد فكر و محتوی را به همراه شكل و اهميت ظاهری مورد توجه قرار داده است، فضای مناسبی را در جهت تحقق منويات مقام معظم رهبری ايجاد كرده است. در اين جلسه سيدتقی سهرابی، مدير كل روابط عمومی صدا و سيما، محمدحسين محمدزاده، مدير راديو قرآن، ناصر الويری، مسئول تبليغات و مجيد كريمی، مسئول اطلاعرسانی روابط عمومی كل صدا و سيما، حبيب الله كيا، مدير روابط عمومی راديو قرآن و مهران رهبرحقيقت، دبير جشنواره تلاوت من حضور داشتند. يادآور میشود، علاقهمندان به شركت در جشنواره تلاوت من تا پايان ارديبهشتماه فرصت دارند تا با ثبت نام و در پايگاه اطلاعرسانی جشنواره تلاوتِ من به نشانی اينترنتی www.Telavateman.com آثار خود را ارسال كنند. |