0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
یک شنبه 20 فروردین 1391  9:29 PM

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 09:22:35             شماره‌ خبر :980102
حميدرضا پگاه:

«قلاده‌های طلا» با وفاداری به فيلمنامه موضعی غيرجانبدارانه دارد

گروه هنر: بازيگر فيلم «قلاده‌های طلا» با بيان اينكه اين فيلم با وفاداری به فيلمنامه سعی دارد كاری جانبدارانه نباشد، از عده‌ای كه بدون تماشای فيلم، آن را نقد می‌كنند، انتقاد كرد.

حميدرضا پگاه، بازيگر فيلم سينمايی «قلاده‌های طلا» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) درباره تجربه نقش آفرينی در فيلم «قلاده‌های طلا» اظهار كرد: زمانيكه بازی در «قلاده‌های طلا» از طرف كارگردان به من پيشنهاد شد، با توجه به مضمونی كه از فيلم شنيده بودم، كمی دچار نگرانی شدم، اما وقتی فيلمنامه را خواندم بسياری از دلمشغولی‌‌هايم از بين رفت. در ضمن پس از ساخت هنگامی‌كه فيلم را تماشا كردم، ديدم كه فيلم با وفاداری به فيلمنامه سعی دارد كاری جانبدارانه نباشد.

وی افزود: در كلام ديگر من «قلاده‌های طلا» را كاری جاسوسی می‌دانم كه موضوع انتخابات را به عنوان بستر انتخاب كرده است.

اين بازيگر سينما در پاسخ به اين سؤال كه خوش ساخت بودن «قلاده‌های طلا» نشئت‌گرفته از امكانات فيلم است يا كارگردانی و فيلمنامه سبب شاخص شدن كار شده؟ گفت: من هميشه می‌گويم كه سينما همانند فوتبال يك كار گروهی است كه تنها با اتكا به يك فاكتور نمی‌توان در كاری خوب ارائه داد. در «قلاده‌های طلا» نيز خوشبختانه تمامی شرايط مناسب بود تا يك كار خوب ارائه شود.

وی درباره عكس‌العمل‌های پيش آمده در قبال اين فيلم چنين توضيح داد: بسياری از من يا همكارانم اين سؤال را می‌پرسيدند كه چرا در اين كار بازی كرده‌ايم در حالی كه آن فيلم را نديده، قضاوت كرده بودند، وليكن عده‌ای بسيار كمی هم كه فيلم را ديده بودند به كار انتقاد داشتند، البته در نمايش خصوصی كه مردم نيز حضور داشتند، من به عينه ديدم كه عكس‌العمل مرم نسبت به فيلم مثبت بود.

پگاه درخصوص ضعف فيلم نيز تصريح كرد: مشخص است كه هر فيلمی جدا از نكات مثبت، برخی نكات منفی نيز دارد. در خصوص «قلاده‌های طلا» هم اين ويژگی وجود داشت. در كلام ديگر با توجه به اينكه اين كار يك اثر سياسی است می‌بايست در آن به تمامی جوانب پرداخته شود، وليكن به دليل گستردگی موضوع شايد به بخش‌هايی از موضوع توجه نشد. اين مسئله نيز تا حدودی طبيعی است چون در فيلمی به اين وسعت مسلما نمی‌توان به تمام جوانب پرداخت.

وی در بخش ديگری از سخنان خود، از نوآوری در اين فيلم به نيكی ياد كرد و توضيح داد: در اين فيلم برای اولين بار گفته شد، كسانی كه در وزارت اطلاعات يا نيروی انتظامی كار می‌كنند همگی مثل ما هستند و ممكن است در برخی مواقع دچار اشتباه شوند، رويكردی كه به باورپذيری فيلم كمك بسيار كرد.

بازيگر سريال «تفنگ سرپر» با اشاره به اينكه چه اهرم‌هايی باعث رونق ژانر سياسی در سينما می‌شود، تاكيد كرد: برای رونق سياسی بايد از تابو كردن اينگونه فيلم‌ها بپرهيزيم تا بتوانيم در اين حوزه آثاری خلق كنيم تا باعث رونق اين ژانر شويم.

بازيگر فيلم سينمايی «شبانه روز» در پايان خاطرنشان كرد: فيلم «قلاده‌های طلا» می‌تواند سرآغاز توليد فيلم‌های سياسی باشد، به شرطی كه مديران و تصميم گيرندگان سينما در راه ساخت فيلم‌های مورد نظر با كسانی كه فكر می‌كنند در اين حوزه فيلمسازان يا فيلمنامه‌نويسان خوبی هستند، همكاری لازم را داشته باشند.

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها