0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
شنبه 19 فروردین 1391  3:19 PM

شنبه 19 فروردين 1391 11:01:32             شماره‌ خبر :979848
انتخاب به‌يادماندنی‌ترين جمله حضرت امام خامنه‌ای در سال 90

گروه سياسی: به‌يادماندنی‌ترين جمله مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ از نظر كاربران سايت اينترنتی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله العظمی خامنه‌ای انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله العظمی خامنه‌ای در روزهای پايانی اسفندماه ۹۰ برای دومين سال پياپی از كاربران خود خواست تا نظرشان را درباره مهم‌ترين و به‌يادماندنی‌ترين جمله رهبر انقلاب در سال از طريق پيامك و ارسال كامنت ابراز كنند.

در پايانِ اين نظرسنجی كه تا روز ۱۴ فروردين ۹۱ ادامه داشت، جمله مربوط به «پشتيبانی علنی ايران از هرگونه مبارزه عليه اسرائيل» كه در نماز جمعه ۱۴ بهمن‌ماه سال گذشته ايراد شده بود به عنوان مهم‌ترين و محبوب‌ترين جمله انتخاب شد.

همچنين جملات مربوط به «شرايط بدر و خيبر» و «پاسخ به تهديدهای آمريكا» در جايگاه بعدی قرار گرفتند.

بر اين اساس ۱۰ جمله اول محبوب كاربران به شرح زير است:

1. من همين‌جا به اين مناسبت، اين جمله را عرض بكنم: حكام بحرين ادعا كردند كه ايران در قضاياى بحرين دخالت می‌كند. اين دروغ است. نه، ما دخالت نمی‌كنيم. ما آنجائى كه دخالت كنيم، صريح می‌گوئيم. ما در قضاياى ضديت با اسرائيل دخالت كرديم؛ نتيجه‌اش هم پيروزى جنگ سى‌وسه روزه و پيروزى جنگ بيست و دو روزه بود. بعد از اين هم هر جا هر ملتى، هر گروهى با رژيم صهيونيستى مبارزه كند، مقابله كند، ما پشت سرش هستيم و كمكش می‌كنيم و هيچ ابائى هم از گفتن اين حرف نداريم. اين حقيقت و واقعيت است. اما اينكه حالا حاكم جزيره بحرين بيايد بگويد ايران در قضاياى بحرين دخالت می‌كند، نه، اين حرف درستى نيست؛ حرف خلاف واقعى است. ما اگر در بحرين دخالت می‌كرديم، اوضاع در بحرين جور ديگرى می‌شد! (۱۳۹۰/۱۱/۱۴خطبه‌های نماز جمعه تهران)

2. ما امروز در شرائط شِعب ابى‌طالب نيستيم؛ ما در شرائط بدر و خيبريم. (۱۳۹۰/۱۰/۱۹بيانات در ديدار مردم قم به مناسبت سالروز ۱۹ دی)

3. هم آمريكا بداند، هم دست‌نشاندگانش بدانند، هم سگ نگهبانش رژيم صهيونيستى در اين منطقه بداند؛ پاسخ ملت ايران به هرگونه تعرضى، هرگونه تجاوزى، بلكه هر گونه تهديدى، پاسخى خواهد بود كه از درون، آنها را از هم خواهد پاشيد و متلاشى خواهد كرد. (۱۳۹۰/۰۸/۱۹بيانات در دانشگاه افسرى امام على (عليه‌السّلام))

4. ميليون‌ها رسانه را به كار انداختند، براى اينكه مردم را دلسرد كنند. گاهى گفتند مردم در انتخابات (مجلس نهم) شركت نمی‌كنند... در روز جمعه‌اى كه مى‌آيد، يك سيلى سخت‌تر به چهره استكبار خواهد زد. (۱۳۹۰/۱۲/۱۰بيانات در ديدار اقشار مردم و خانواده شهدا و ايثارگران)

5. تاريخ بشريت، بر سر يك پيچ بزرگ تاريخى است. دوران جديدى در همه عالم دارد آغاز می‌شود. (۱۳۹۰/۱۱/۱۰ بيانات در ديدار شركت‌كنندگان در اجلاس جهانی «جوانان و بيدارى اسلامى»)

6. يك جمله هم راجع به اين تهديدهاى آمريكا عرض بكنيم. مرتباً تهديد می‌كنند؛ تهديد به اين زبان: همه گزينه‌ها روى ميز است! يعنى حتّى گزينه جنگ. اين، تهديد به جنگ است با اين زبان. خب، اين تهديد به جنگ، به ضرر آمريكاست؛ خود جنگ، ده برابر به ضرر آمريكاست. (۱۳۹۰/۱۱/۱۴خطبه‌های نماز جمعه تهران)

7. فلسطين، فلسطينِ «از نهر تا بحر» است، نه حتّى يك وجب كمتر. (۱۳۹۰/۰۷/۰۹ بيانات در كنفرانس حمايت از انتفاضه فلسطين‌)

۸. حقيقتاً انتخابات، سيلى به چهره دشمنان اين ملت است... حساسيتش از دفعات قبل هم شايد بيشتر است؛ به خاطر اينكه تيرهاى موجود در تركش استكبار عليه شما مردم تمام شده. هرچه می‌توانستند، ضربه زدند. (۱۳۹۰/۱۲/۱۰بيانات در ديدار اقشار مردم و خانواده شهدا و ايثارگران)

9. اين سال را «سال جهاد اقتصادی» نامگذاری می‌كنم و از مسئولان كشور، چه در دولت، چه در مجلس، چه در بخش‌های ديگری كه مربوط به مسائل اقتصادی می‌شوند و همچنين از ملت عزيزمان انتظار دارم كه در عرصه اقتصادی با حركتِ جهادگونه كار كنند، مجاهدت كنند. حركت طبيعی كافی نيست؛ بايد در اين ميدان، حركت جهشی و مجاهدانه داشته باشيم. (۱۳۹۰/۱/۱ پيام نوروزی)

۱۰. تا من زنده هستم، تا من مسئوليت دارم، به حول و قوه الهى نخواهم گذاشت اين حركت عظيم ملت به سوى آرمان‌ها ذره‌اى منحرف شود. (۱۳۹۰/۰۲/۰۳بيانات در ديدار هزاران نفر از مردم استان فارس)

بنابراين گزارش، در اين نظرسنجی بيش از ۱۹۰۰ پيامك و كامنت به سايت ارسال شد.

سال گذشته نيز مخاطبان سايت در نظرسنجی مشابهی، جمله «واكسينه‌شدن كشور در فتنه ۸۸» را به عنوان جمله به‌يادماندنی سال ۱۳۸۹ انتخاب كردند: «فتنه سال ۸۸ كشور را واكسينه كرد؛ مردم را بر ضد ميكروب‌هاى سياسى و اجتماعى‌اى كه می‌تواند اثر بگذارد، مجهز كرد؛ بصيرت مردم را بيشتر كرد. ديدار مردم قم ۲۸ مهرماه ۸۹»

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها