پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
شنبه 19 فروردین 1391 3:16 PM
شنبه 19 فروردين 1391 09:31:09 شماره خبر :977862 | ||||
فعال قرآنی كانادا عنوان كرد؛ ضرورت شناساندن مفاهيم زيبای قرآن در واكنش به هتك حرمت مقدسات اسلامی |
||||
گروه بينالملل: در واكنش به هتك حرمت مقدسات اسلامی میتوان با شناساندن مفاهيم زيبای قرآن از طريق رسانهها، همه بشريت را به تدبر بيشتر در آيات الهی وا داشت، لذا در تمام رسانههای جهان اسلام بايد بخشهايی برای تفسير و تبيين آيات قرآن وجود داشته باشد.
سكينه ديوجی، استاد قرآن تانزانيايیالاصل، دانشآموخته زبان عربی از مؤسسه اسلامی انگليس و فعال قرآنی كانادا در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب در مورد اهانتها به ساحت مقدس قرآن كريم گفت: شكی وجود ندارد كه مسلمانان همواره مورد هدف كشورهای غربی بودهاند كه اگر به اين پديده بهصورت مثبت نگاه كنيم متوجه خواهيم شد كه مسلمانان تهديدی برای غرب محسوب میشوند. اين شهروند كانادايی افزود: موهنان از ميزان اهميت قرآن برای مسلمانان آگاهند و دقيقاً میدانند كه برای تحريك احساسات مسلمانان چه كارهايی را انجام دهند، البته بر مسلمانان واجب است كه در قبال اين مسائل احساساتی واكنش سوء و غير منطقی نشان ندهند. وی همچنين افزود: اين نخستين باری نيست كه قرآن كريم مورد اهانت واقع میشود. متأسفانه انسانها فراموش میكنند كه همه ما در نهايت معتقد به يك خدا هستيم و كلام او به هر زبان و به هر اسمی برای ما مقدس است و قرآن نه فقط برای مسلمانان، بلكه برای هدايت و سعادت همه بشريت نازل شده است. ديوجی در اين گفتوگو در مورد وظايف رسانهها و مسلمانان در قبال اهانت به مقدسات گفت: من فكر میكنم، اين وظيفه رسانهها است كه عموم مردم را با زيبايیهای قرآن كريم آشنا كنند. در واكنش به هتك حرمت مقدسات اسلامی میتوان با شناساندن مفاهيم زيبای قرآن از طريق رسانهها، همه بشريت را به تدبر بيشتر در آيات الهی وا داشت، لذا در تمام رسانههای جهان اسلام بايد بخشهايی برای تفسير و تبيين آيات قرآن وجود داشته باشد.
اين فعال قرآنی كانادا افزود: معنای اصلی اسلام صلح است، بنابراين ما مسلمانان بايد در قبال چنين پيشآمدهايی بهصورت صلحآميز واكنش نشان دهيم چراكه به قول گاندی، رهبر فقيد سياسی و معنوی هندوستان «سياست چشم در برابر چشم، كل جهان را نابينا خواهد كرد». سكينه ديوجی در ادامه با اشاره به سفر اخير خود به تهران و بازديد از خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) تصريح كرد: من افتخار بازديد از اين خبرگزاری را داشتهام و از صميم قلب از ديدن جوانانی كه در اين خبرگزاری با اشتياق، از تكنولوژی در راستای خدمت به قرآن استفاده میكنند، احساس غرور كردم. وی در مورد ميزان موفقيت ايكنا، به عنوان اولين خبرگزاری بينالمللی قرآنی در جهان در حمايت از قرآن كريم و اسلام و همچنين ترويج انديشههای اسلامی و قرآنی عنوان كرد: به عقيده من وجود اين رسانه در غرب شناخته شده نيست و مسئولان اين خبرگزاری بايد با اتخاذ راهكارهای سازنده، آنها را با اين رسانه بيشتر آشنا كنند. يادآور میشود، سكينه ديوجی فعاليتهای خود را از شهر دبی در امارات آغاز كرد و از سال 1985 تا 1994 در اين شهر به آموزش قرآن كريم و فعاليتهای قرآنی مختلفی چون برگزاری كارگاههای آموزشی قرآنی برای معلمان، اردوهای اسلامی برای دانشآموزان، آموزش عربی به شيعيان و تعليم روشهای نوين آموزش قرآن به مربيان پرداخت. وی پس از آن با مهاجرت به كانادا، فعاليتهای قرآنی خود را از سال 1994 تا 2003 در آمريكا و كانادا ادامه داد كه از اين ميان میتوان به برپايی كارگاههای آموزشی شناخت اهل بيت(ع) از طريق تفسير قرآن، تحصيل در رشته اديان تطبيقی در دانشگاهی در شهر «واترلو»ی كانادا، تربيت مدرسان قرآنی، سفر به شمال آمريكا به همراه انديشمندان مسلمان به منظور تربيت مدرسان قرآن و عضويت در هيئت آموزش اسلامی شمال آمريكا اشاره كرد. وی كه از سال 2003 تاكنون در آكادمی اسلامی «اقراء» در شهر تورنتوی كانادا مشغول تدريس قواعد عربی، قرائت قرآن با رعايت قواعد تجويد و مخارج و تدبر در قرآن كريم، قرائت قرآن به دانشآموزان با نيازهای ويژه و آموزش مطالعات اسلامی و فقه به بزرگسالان است و برپايی كارگاههای آموزشی، تصحيح ترجمه و تفسير قرآنهای منتشر شده از سوی مؤسسه انتشاراتی «تحريك ترسيل القرآن» نيويورك و سازماندهی سفرهای زيارتی را در كارنامه خود دارد، سال گذشته با سفر به ايران در نهمين همايش بينالمللی بانوان قرآن پژوه در تهران شركت و سخنرانی كرد. |
||||