0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
چهارشنبه 16 فروردین 1391  11:41 PM

 

اولويت پايش و مراقبت سلامت جانبازان ضايعه نخاعی در سال جاری

گروه سلامت: رئيس مركز ضايعات نخاعی بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: پايش و مراقبت سلامت جانبازان دچار ضايعه نخاعی، اولويت نخست برنامه‌های سال 91 مركز ضايعات نخاعی بنياد شهيد و امور ايثارگران است.

مسعود جوادی، رئيس مركز ضايعات نخاعی بنياد شهيد و امور ايثارگران در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به اين مطلب، گفت: پايش و مراقبت سلامت جانبازان دچار ضايعه نخاعی در اولويت نخست برنامه‌های سال 91 مركز ضايعات نخاعی بنياد شهيد و امور ايثارگران قرار دارد و برنامه‌های تحقيقاتی در اولويت‌های بعدی اين مركز همچنان ادامه می‌يابد.

وی با اشاره به اينكه تعريف اصلی سلامت، احساس رضايت‌مندی فرد از زندگی است، افزود: به منظور ارتقای رضايت‌مندی جانبازان و خانواده‌های آنان برنامه‌های پايش سلامت و مراقبت از جانبازان كه دارای جنبه‌های مختلفی است در سال جاری در اولويت قرار می‌گيرد تا افراد با خود مراقبتی، فرا گرفتن نكات آموزشی جديد در مراقبت از خود و يا ارتقای حمايت و نظارت در وضعيت سلامت جانبازان توسط خانواده‌هايشان و پزشكان پايش از وضعيت سلامتی بهتری برخوردار شوند و زندگی سالم‌تری داشته باشند.

جوادی با اشاره به اينكه سلامت فقط مربوط به بحث‌های درمانی نيست، افزود: سلامت دارای جنبه‌های مختلفی از جمله: اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است كه همه اين عوامل به عنوان حلقه‌های ارتقای سلامتی و با در كنار هم قرار گرفتن موجب ارتقای سلامتی افراد می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های آموزشی مركز ضايعات نخاعی بنياد شهيد و امور ايثارگران، عنوان كرد: در سال جاری با ارايه آموزش به پزشكان، جانبازان و خانواده‌های آنان از طريق برگزاری اردوهای فرهنگی، بهداشتی، توزيع بروشور، لوح فشرده و چاپ كتاب و مقاله ادامه می‌يابد و علاوه بر آن برخی مباحث آموزشی و بروز نيز از طريق سايت مركز ضايعات نخاعی در اختيار علاقه‌مندان قرار می‌گيرد.

جوادی با اشاره به انجام برخی از تحقيقات سال گذشته در خصوص پيوند سلولی و ترميم آسيب نخاعی در ايران، گفت: برخی تحقيقات توسط دانشمندان و گروه‌های دانشگاهی در زمينه زنده نگاه داشتن سلول‌های عصبی و بهره‌مندی از قابليت‌های آن در زمينه ترميم ضايعات نخاعی انجام شده است و همچنان ادامه دارد ولی هنوز شاهد نتايج كاربردی برای جانبازان و افراد قطع نخاع و يا آسيب‌ديده نيستيم.

وی با اشاره به اينكه انجام اين تحقيقات هزينه‌بر و زمان‌بر است، ابراز اميدواری كرد: با به نتيجه رسيدن تحقيقات دانشمندان ايرانی در اين زمينه شاهد به كارگيری روش‌های درمانی اين تحقيقات در جهان باشيم.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها