0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی
چهارشنبه 16 فروردین 1391  2:24 AM

 

بيمه ناشران قرآنی، زمينه‌ساز رونق نشر آثار دينی و قرآنی است

گروه ادب: مديركل امور فرهنگی نهاد كتابخانه‌های عمومی كشور، اجرای طرح بيمه ناشران را منجر به ايجاد انگيزه مضاعف ناشران قرآنی دانست و افزود: با اجرای طرح بيمه ناشران قرآنی، انگيزه ناشران برای توليد بيشتر كتب دينی و قرآنی بيشتر می‌شود و همين موضوع سبب رونق گرفتن توليد آثار اين حوزه خواهد شد.

 

سيدمحمدحسن علايی، مديركل امور فرهنگی نهاد كتابخانه‌های عمومی كشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به اجرای طرح بيمه ناشران قرآنی اظهار كرد: هر آنچه كه در حوزه نشر سبب انگيزه‌ مضاعف ميان ناشران به ويژه ناشران كتاب‌های دينی و قرآنی شود، اقدامی مثبت و پسنديده است.

وی ادامه داد: حوزه نشر از جمله حوزه‌هايی است كه نيازمند حمايت‌های بيشتری است، البته در اين حوزه برخی از كتاب‌ها تبليغ می‌شوند و ناشر بهره‌های كافی را از آن می‌برد، اما كتاب‌های دينی و قرآنی به اين صورت نيستند و نياز به تبليغ دارند. زمانی كه كتاب‌های دينی و قرآنی تبليغ و ترويج می‌شوند، اين موضوع سبب ايجاد انگيزه برای ناشران می‌شود تا به افزايش چاپ و نشر كتب بپردازند.

مديركل امور فرهنگی نهاد كتابخانه‌های عمومی كشور عنوان كرد: اجرای طرح بيمه ناشران قرآنی برای اين قشر انگيزه ايجاد می‌كند تا به سمت نشر كتاب‌های دينی و قرآنی بروند و اين طرح كه از سوی خبرگزاری ايكنا پيگيری می‌شود، می‌تواند هدايت‌گر اين موضوع باشد تا شاهد نتايج مثبتی در حوزه نشر قرآنی باشيم و ناشران بيشتر به سمت كتاب‌های دينی و قرآنی روی بياورند.

علايی اظهار كرد: فروش نامناسب كتاب‌های دينی و قرآنی يكی از مشكلات اين حوزه به شمار می‌رود و شايد اجرای طرح بيمه ناشران قرآنی بتواند پشتوانه‌ای برای آن باشد تا شاهد توزيع مناسب كتاب‌های دينی و قرآنی باشيم و حداقل بخشی از دغدغه‌های ناشران دينی و قرآنی كاهش می‌يابد.

 حسن علايی:
حوزه نشر از جمله حوزه‌هايی است كه نيازمند حمايت‌های بيشتری است، البته در اين حوزه برخی از كتاب‌ها تبليغ می‌شوند و ناشر بهره‌های كافی را از آن می‌برد، اما كتاب‌های دينی و قرآنی به اين صورت نيستند و نياز به تبليغ دارند

وی عنوان كرد: اجرای طرح بيمه ناشران قرآنی در قالب صندوقی مستقل يا ادغام شده با صندوق حمايت از نويسندگان، هنرمندان و روزنامه‌نگاران چندان تفاوتی نمی‌كند و اصل موضوع، ميزان حمايت‌ها و كمك‌هايی است كه برای اجرای اين طرح در نظر گرفته می‌شود.

مديركل امور فرهنگی نهاد كتابخانه‌های عمومی كشور تصريح كرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی امر بايد بايد به حمايت ناشران دينی و قرآنی بپردازد تا كتاب‌های مفيد در اين حوزه به شكل گسترده‌تری در جامعه توزيع شود و در دسترس علاقه‌مندان قرار بگيرد.

وی افزود: شمارگان كتاب‌های دينی و قرآنی به تعداد سه يا چهارهزار نسخه اندك است و اين موضوع آسيب جدی به حوزه نشر وارد می‌كند. از اين رو، بايد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی امر تلاش كند تا اين ميزان شمارگان را به صد هزار برساند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها