نشست خبری هجدهمين سالروز تاسيس خانه عكاسان ايران برگزار شد
شنبه 6 آبان 1391 9:31 PM
گروه هنر: نشست خبری برگزاری هجدهمين سالروز تاسيس خانه عكاسان ايران ظهر امروز 6 آبانماه، با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، هجدهمين سالروز تاسيس خانه عكاسان ايران همزمان با اختتاميه نمايشگاه عكس «ميراث فرهنگی شهر من» برگزار میشود؛ هدف از برگزاری اين مراسم بزرگداشت يكی از عكاسان پيشكسوت، مروری بر فعاليت خانه عكاسان بويژه پاتوقهای هنری و تخصصی و تجليل از اعضاء خانه عكاسان و آثار برگزيده نمايشگاه عنوان شده است. رسول اولياءزاده، رئيس خانه عكاسان ايران در اين نشست گفت: خانه عكاسان ايران 18 ساله شد؛ سه سال پيش من در نشست خبری سالروز تاسيس خانه عكاسان گفتم كه خانه عكاسان به بلوغ رسيده و میتوان از آن تكليف خواست؛ اكنون اين خانه به جوان برومندی تبديل شده است كه علاوه بر انجام تكليف، میتواند عهدهدار بسياری از مسائل هنری خطدهنده و جهتدهنده باشد. وی افزود: خانه عكاسان به عنوان يكی از مراجع مورد اعتماد عكاسان است و ما از جلب اين اعتماد خوشحاليم. تقريبا 6 سال است كه مراسم سالگرد خانه عكاسان با رويكرد جديدی برگزار میشود و آن اين است كه نمايشگاهی كه برگزار میكنيم حول يك موضوع خاص است. اولياءزاده ادامه داد: موضوع اين دوره بسيار مورد تمايل و اقبال عكاسان بوده است. از عكاسان تقاضا كرديم با موضوع «ميراث فرهنگی شهر من» برای ما اثر بفرستند. در اين راستا از بيش از 200 نفر دريافت كرديم، برخی سوژهها با موضوع نمايشگاه همخوانی نداشت كه آنها را از دور خارج كرديم. وی عنوان كرد: در اين نمايشگاه علاوه بر عكاسان جوان آثاری از عكاسان بزرگ نيز آثاری ارائه شده است. روی هم رفته نمايشگاه پر بار و خوبی برگزار كرديم كه اميدواريم ادامه داشته باشد. در سال گذشته 27 پاتوق هنری با حضور عكاسان جوان و اساتيد برجسته در ژانرهای مختلف عكاسی و آخرين پاتوق با حضور دكتر عالمی برگزار شد. رئيس خانه عكاسان مطرح كرد: همچنين اقدام به عضوگيری خانه عكاسان كردهايم و در حال جذب اعضاء با برنامهريزی مدون هستيم و در اين راستا وركشاپها، تورها و نمايشگاههای تخصصی را برگزار خواهيم كرد. در ادامه كارهای جشنوارهای همچون سنوات گذشته، امسال دو جشنواره يكی پنجمين جشنواره «ما میتوانيم» و دومی جشنواره «خانواده» را برگزار خواهيم كرد. وی ادامه داد: كلاسهای آموزشی مثل سابق كار خود را ادامه میدهند. در خصوص نمايشگاهها اين نكته گفتنی است گالری شماره 1 به نمايش آثار عكاسان حرفهای و باسابقه و گالری شماره 2 به نمايش آثار عكاسان جوان اختصاص دارد تا عكاسان جوان در اين عرصه مطرح شوند. همچنين طبق سنوات گذشته در مراسم سالگرد تاسيس خانه عكاسان بزرگداشت يكی از بزرگان و پيشكسوتان عكاسی را خواهيم داشت. اولياءزاده اظهار كرد: امسال گرامیداشت رضانور بختيار برگزار خواهد شد. وی از افرادی است كه عكاسی را در خارج از ايران آموخته و پس از بازگشت اقدامات با ارزشی در جهت آموزش ارائه داده است. بختيار از مدرسان قوی دانشگاه و فعال در عرصه تاليف كتاب است كه اميدواريم بخوبی از او تجليل كنيم. وی عنوان كرد: همزمان با مراسم بزرگداشت وی آثاری از ايشان به نمايش در میآيد. اين آثار، عكسهای منتخب در زمينههای مختلف انتزاعی، سورئال، صنعتی، خبری و ميراث فرهنگی است. اولياءزاده در پايان خاطرنشان كرد: طی سال گذشته 27 پاتوق هنری برگزار شد و ما تقريبا هر دو هفته يكبار همايشی را برگزار كرديم كه بر خود لازم میدانيم از همه كسانی كه در برگزاری اين مراسم همراهی داشتند تشكر كنيم. پاتوقهای تخصصی در سه موضوع عكاسان تبيلغاتی، عكاسان مولف و مدرس و عكاسان خبری با استقبال خوب اهالی فن مواجه بود و اميد به ادامه آن داريم. در اين پاتوقها حداقل 20 نفر از اساتيد و نيز اعضاء خانه عكاسان حضور داشتند كه جمع علمی خوبی را تشكيل میدادند. گفتنی است اختتاميه نمايشگاه عكس «ميراث فرهنگی شهر من» همزمان با هجدهمين سالروز تاسيس خانه عكاسان ايران ساعت 17 روز 9 آبانماه در سالن سوره حوزه هنری برگزار میشود. |