0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

دعا رشته اتصال انسان با مبدأ هستی و قدرت لايزال الهی است
جمعه 5 آبان 1391  8:25 PM

گروه خبرنگاران افتخاری / سیدمحمد حسینی‌ ورزنه: حجت‌الاسلام هاشمی در مراسمی كه به مناسبت نهم ذی‌الحجه در ورزنه برگزار شد، گفت: دعا رشته اتصال انسان با مبدأ هستی و قدرت لايزال الهی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، همزمان با فرارسيدن 9 ذی‌الحجه و شهادت حضرت مسلم‌بن‌عقيل و روز عرفه،‌ دعای پرفيض عرفه در جوار شهدای شهرستان تاريخی ورزنه برگزار شد.

در اين مراسم كه به همت اداره تبليغات اسلامی شهر ورزنه و دفتر امام‌جمعه اين شهرستان برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمين محمد هاشمی،‌ رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان ورزنه در مورد فضيلت روز عرفه، گفت: با رجوع به روايات معصومين(ع) خواهيم ديد كه روز عرفه يكی از مهمترين روزهای بندگی است. روز عرفه روزی است كه درهای رحمت و بركت الهی باز می‌شود و هر كسی در اين روز بهره‌ای خواهد برد. عده‌ای از روزه‌داری، عده‌ای از زيارت امام حسين(ع) و عده‌ای نيز با حضور در صحرای عرفات از مواهب و عنايات الهی بهره‌مند می‌شوند.

وی روز عرفه را روز دعا و نيايش دانست و افزود: دعا رشته اتصال انسان با مبدأ هستی و قدرت لايزال الهی است. از اين رو نمی‌توان گفت كه دعا، مخصوص ایّام خاص است؛ اما زمان‌هايی وجود دارد كه فرصت ويژه‌ای برای ارتباط با خداوند از طريق دعا، راز و نياز است چرا كه رحمت خاص خداوند در آنها از مبدأ اعلی به سوی بندگان سرازير می‌شود.

حجت‌الاسلام هاشمی ادامه داد: بنده بايد تلاش كند خود را در معرض دريافت آن عنايات و رحمت‌های ويژه الهی قرار دهد، چنان كه پيامبر اكرم(ص) فرمودند «اِنَّ لِرَبِّكُمْ فِی اَیّامِ دَهْرِكُمْ نَفَحاتٌ اَلا فَتَعَرَّضُوا لَها؛ به راستی برای پروردگار شما در روزهای روزگارتان عطايا و بخشش‌هايی است، هوشيار باشيد و خود را در معرض آنها قرار دهيد» و در قرآن كريم آمده است «وَذَكِّرْهُمْ بِاَیّامِ اللّهِ؛ و روزهای خدا را به آنان يادآوری كن».

وی عنوان كرد: يكی از اين روزها، نهم ذی‌الحجه، روز عرفه است كه می‌توان آن را روز دعا و نيايش ناميد. مخصوصاً برای كسانی كه توفيق تشرف به حج و حضور در صحرای عرفات را پيدا كرده‌اند.

هاشمی در مورد تأثير دعا برای ديگران در روز عرفه، بيان كرد: بلكه نمونه‌های عينی و خارجی اثر دعا در حق ديگران نيز اين امر را تأييد می‌كند. به عنوان مثال يكی از كسانی كه از محضر عارف والا مقام آيت‌اللّه ميرزا جواد ملكی تبريزی بهره‌مند شد، درباره او می‌گويد «روزی پس از پايان درس عازم حجره يكی از طلبه‌ها در مدرسه دارالشفای قم شد و من در خدمت او بودم تا به حجره آن طلبه وارد شد. مراسم احترام انجام شد و پس از اندكی حضور در نزد او برخاست و حجره را ترك كرد. وقتی هدف از اين ديدار را از او پرسيدم، گفت شب گذشته به هنگام سحر فيوضاتی بر من افاضه شد كه فهميدم از ناحيه خودم نيست و چون توجّه كردم، ديدم كه اين آقای طلبه به تهجّد و عبادت برخاسته و در نماز شبش، مرا دعا می‌كند و اين فيوضات اثر دعای او است. اين بود كه به عنوان سپاسگزاری از عنايتش به ديدار او رفتم».

يادآور می‌شود، در پايان اين مراسم جمعی از مداحان اهل بيت عصمت و طهارت(ع) به برگزاری مراسم دعای پر فيض عرفه پرداختند. اين مراسم با حضور خانواده‌های معظم و معزز شهدا و ايثارگران بخش بن‌رود، شهر ورزنه،‌ مردم شهيدپرور و هميشه در صحنه،‌ بسيجيان و دانش‌آموزان بسيجی،‌ فرماندهان و سربازان يگان تكاور مستقر در شهر ورزنه،‌ مسئولان شهری و محلی و همچنين اهالی روستاهای تابع بخش بن‌رود برگزار شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها