0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

آيسسكو اقدام خصمانه آمريكا عليه موسسه قدس را محكوم كرد
جمعه 5 آبان 1391  8:15 PM

گروه بين‌الملل: سازمان آموزش، علوم و فرهنگ اسلامی(آيسسكو) با صدور بيانيه‌ای، اقدام آمريكا در درج نام «موسسه بين‌المللی قدس» در ليست سازمان‌های تروريستی را به شدت محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «ISESCO»، در بخشی از اين بيانيه آمده است: موسسه بين‌المللی قدس، برای همه شناخته‌ شده است و فعاليت‌های آن نيز شامل حمايت از خانواده‌های فلسطينی و حفاظت از مسجدالاقصی و مبارزه با يهودی‌سازی قدس شريف می‌شود.

در ادامه اين بيانيه، آيسسكو تصريح كرده است: علاوه بر اين‌كه فعاليت‌های اين موسسه كاملا روشن و آشكار است، بايد بر اين امر هم تاكيد كنيم كه موسسه بين‌المللی قدس عضو شورای اقتصادی و اجتماعی اتحاديه عرب نيز هست.

در بخش ديگری از اين بيانيه می‌خوانيم: ما ضمن محكوم كردن اقدام وزارت دارايی آمريكا، بر اين مسئله تاكيد داريم كه چنين اقداماتی با هدف ساكت كردن همه مخالفان اشغال‌گری‌های رژيم صهيونيستی و سرپوش گذاشتن بر نقض حقوق بين‌الملل و نقض حقوق بشر توسط رژيم اسرائيل صورت می‌گيرد.

در پايان اين بيانيه، آيسسكو ابراز اميدواری كرده است كه مقامات آمريكا به جای تلاش برای محروم كردن مردم فلسطين از حقوق قانونی خود همچون حق عضويت در سازمان ملل متحد، سعی كنند تا از ترويج تروريسم دولتی توسط رژيم اسرائيل جلوگيری كنند.

يادآور می‌شود، وزارت دارايی آمريكا اخيرا با انتشار بيانيه ای اعلام كرد: با توجه به اين‌كه موسسه مذكور تحت نظارت جنبش مقاومت اسلامی(حماس) و به نيابت از آن فعاليت می‌كند و به اين جنبش كمك مالی ارائه می‌دهد، لذا در ليست سازمان‌های تروريستی گنجانده می‌شود.

به موجب اين تصميم خصمانه، تمامی دارايی‌های اين نهاد بلوكه شده و تحت تصرف برخی افراد آمريكايی قرار گرفته است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها