0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اسلام با قوانين مدنی تطابق كامل دارد
جمعه 5 آبان 1391  8:15 PM

گروه بين‌الملل: نمايندگان مسلمان شورای عمومی بلژيك در نشستی مطبوعاتی اعلام كردند: تعاليم اسلام با قوانين مدنی موجود در جوامع اروپايی تطابق دارد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «rtbf»، رضوان احروق و لوسين عايدجديق، دو كانديدای مسلمان انتخابات شورای عمومی در منطقه «آندرلشت» و «مولنبك» بروكسل، ديروز، چهارم آبان‌ماه، در نشستی مطبوعاتی به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ دادند.

اين دو كانديدای مسلمان كه توانستند با اكثريت آراء، دو كرسی شورای منطقه‌ای را از آن خود كنند، در پاسخ به سوالی درباره ديدگاه اسلام نسبت به قوانين مدنی، تصريح كردند: اين اننخابات نقطه عطفی برای جامعه مسلمانان بلژيك به شمار می‌رود چراكه انتخاب دو پيرو اسلام در اين رقابت‌ها، گامی مثبت در معرفی اين دين الهی به غيرمسلمانان و تغيير ديدگاه‌های اشتباه درباره تطابق نداشتن تعاليم قرآن با قوانين مدنی خواهد بود.

در ادامه اين نشست، دو نماينده مسلمان با تاكيد بر اين‌كه قرآن كريم مبنای فعاليت‌های آنان خواهد بود، عنوان كردند: ما به عنوان نمايندگان مسلمانان در شورای منطقه‌ای، تلاش خود را خواهيم كرد تا فعاليت‌هايمان بر پايه دستورات قرآن كريم باشد.

در بخش ديگری از اين نشست عنوان شد: ما به عنوان پيروان دين اسلام، پذيرفته‌ايم كه قرآن كريم مبنای اعتقادی ماست و اسلام نيز دينی جهانی است؛ حضور ما در اين شورا فرصتی است تا خود را بهتر معرفی كنيم.

اين دو نماينده مسلمان با بيان اين‌كه سياست احترام متقابل بهترين روش برای تقويت زندگی مسالمت‌آميز است، تاكيد كردند: متاسفانه در اغلب موارد، از مسلمانان به عنوان شهروندان درجه دو سخن گفته می‌شود و اين امر به وضوح در منطقه آندرلوشت مشاهده شده است.

مسلمانان با شركت در انتخابات منطقه‌ای بروكسل نقش موثری ايفا كردند و توانستند دو كرسی را در اين رقابت از آن خود كنند. نامزدهای مسلمانان برای اين انتخابات برنامه جامعی ارائه كرده بودند كه تغيير سياست‌های منطقه‌ای را در حوزه مسكن، كار، اقتصاد، آموزش و مشاركت‌های اجتماعی دربرداشت.

بر اساس اين گزارش، آموزش و تحصيل در اين برنامه از اهميت ويژه‌ای برخوردار بود؛ چراكه از نظر مسلمانان علم و دانش، ارزش و كاری مقدس شمرده می‌شود و همچنين موفقيت تحصيلی می‌تواند رشد و پيشرفت در ساير زمينه‌ها را به همراه بياورد. برای همين هم يكی از برنامه‌های نامزدها تخصيص بودجه ويژه‌ای برای امر تحصيل كودكان خانواده‌های محروم بود.

يكی ديگر از برنامه‌های نامزدهای مسلمان تلاش برای برگزاری جشن‌ها و اعياد اسلامی مانند ساير اديان بود؛ به‌طوری‌كه ايام و تعطيلات ويژه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفته ‌شود. اخذ اين دو كرسی از انتخابات منطقه‌ای برای مسلمانان بسيار اميدوار كننده است و موجب پيشرفت روزافزون زندگی مسلمانان و بهبود اوضاع اجتماعی آنان خواهد شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها