0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

شكوفايی علمی ماوراءالنهر پس از اسلام مديون زبان فارسی است
جمعه 5 آبان 1391  8:03 PM

گروه ادب: رايزن فرهنگی جمهوری اسلامی ايران با اشاره به نقش تمدن ساز و تأثيرگذار زبان و ادبيات فارسی بر ادبيات ديگر ملل گفت: زبان فارسی برای قرن ها در ماوراءالنهر زبان علم، عرفان، سياست و معرفت بوده و شكوفايی علمی در آسيای مركزی و خراسان بزرگ پس از اسلام، مديون زبان فارسی است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دوره جديد آموزش زبان و ادبيات فارسی طی مراسمی در مركز فردوسی كتابخانه ملی قرقيزستان آغاز به كار كرد.

در اين مراسم، علی كبريايی زاده، رايزن فرهنگی جمهوری اسلامی ايران، طی سخنانی با اشاره به نقش تمدن ساز و تأثيرگذار زبان و ادبيات فارسی بر ادبيات ديگر ملل گفت: زبان فارسی برای قرن ها در ماوراءالنهر زبان علم، عرفان، سياست و معرفت بوده و شكوفايی علمی در آسيای مركزی و خراسان بزرگ در قرون نخستين اسلامی، مديون زبان فارسی است.

وی افزود: اكنون ده ها كرسی زبان و ادبيات فارسی در مراكز دانشگاهی سراسر دنيا مشغول فعاليت هستند؛ همچنين ده ها مركز مطالعات ايران نه تنها در حوزه ادبيات بلكه در مورد هنر، صنايع دستی و فولكلور ايرانی، موقعيت راهبردی ايران و نقش اين كشور در تجارت، سياست و تمدن بشری به مطالعه و پژوهش می پردازند.

در ادامه، «مدرووا گلنارا» معاون كتابخانه ملی قرقيزستان، ضمن تشكر از رايزنی فرهنگی كشورمان به خاطر برگزاری اين دوره گفت: يادگيری زبان فارسی سبب آشنايی و شناخت بيشتر جوانان و مردم قرقيزستان با فرهنگ و تمدن غنی ايران ـ اسلامی و گسترش مناسبات و تعاملات فرهنگی دو ملت خواهد شد.

وی افزود: كتابخانه ملی جمهوری قرقيزستان آماده هرگونه همكاری با رايزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ايران می باشد.

گفتنی است اين دوره آموزشی با حضور 20 فارسی آموز، به مدت سه ماه و ‌سه روز در هفته برگزار می شود و در پايان دوره، فراگيران زبان فارسی مورد ارزيابی قرار خواهند گرفت و از برترين ها تجليل خواهد شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها