0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

لزوم تحريم حاميان شهرك‌سازی اسرائيل
جمعه 5 آبان 1391  7:58 PM

گروه بين‌الملل: كارشناس سازمان ملل متحد، تحريم همه شركت‌هايی كه از توسعه شهرك‌سازی غيرقانونی اسرائيل در كرانه باختری و قدس شرقی اشغالی سود می‌برند را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از شبكه تلويزيونی «Press TV»، ريچارد فالك، گزارشگر ويژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمين‌های اشغالی فلسطين، ديروز، 4 آبان، در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با ارائه گزارشی خواستار اعمال اين تحريم شد.

فالك در ارتباط با گزارش خود به سازمان ملل تحت عنوان «گزارش نماينده ويژه درباره شرايط حقوق بشر در سرزمين‌های فلسطينی از سال 1967» گفت: پيشنهاد اصلی من اين است كه شركت‌هايی كه در اين گزارش بر آن‌ها تأكيد شده و همچنين ديگر شركت‌هايی كه از سرمايه‌گذاری در شهرك‌سازی اسرائيلی سود می‌برند، بايد تحريم شوند؛ تا اين كه آن‌ها عمليات‌های خود را در راستای حقوق بشر بين‌المللی و قوانين و استانداردهای بشردوستانه انجام دهند.

در گزارش فالك به نام شركت‌های كترپيلار، هيولت پكارد و موتورولا امريكا، ويوليا انوايرونمنت فرانسه، جی 4 اس انگليس، دكسيا بلژيك، ولوو گروپ و آسا ابلوس سوئد، اهاوا البيت سيستمز و مهادرين اسرائيل، رايول هولدينگ گروپ هلند و سيمكس مكزيك اشاره شده است.

اين گزارش می‌افزايد، برای مثال شركت كتر پيلار، رژيم اسرائيل را با تجهيزاتی نظير بلدوزر و ماشين آلات ساختمانی كه از آن‌ها در تخريب خانه‌ها، مدارس، باغ‌ها، باغ‌های زيتون و مزارع فلسطينيان استفاده می‌شود، تجهيز كرده است.

گزارشگر سازمان ملل همچنين خاطر نشان كرد كه اين شركت‌ها تنها بخش كوچكی از شركت‌های اجرايی يا كمك به توسعه شهرك‌سازی را كه نقض آشكار قوانين و استانداردهای بين المللی درباره تجارت و حقوق بشر از جمله پيمان جهانی سازمان ملل و اصول راهنمای سازمان ملل در امور شركت‌ها و حقوق بشر است، تشكيل می‌دهند.

فالك، استاد بازنشسته حقوق بين‌الملل در دانشگاه پرينستون آمريكا كه خود يك يهودی است، همچنين از جامعه بين‌المللی خواست تا اقدامات قانونی و سياسی را عليه اين شركت‌ها، به ويژه در مواردی كه ادعاهای جنايات جنگی و جنايت عليه بشريت می‌تواند در ارتباط با فعاليت‌های شهرك‌سازی عليه آن‌ها مطرح شود، پيگيری كنند.

امريكا و اسرائيل از اين درخواست تحريم، انتقاد كرده‌اند. سوزان رايس، نماينده امريكا در سازمان ملل ديروز مدعی شد اعمال اين تحريم‌ها، فضا را برای صلح مسموم می‌كند.

اسرائيل همچنين اين گزارش را به شدت مغرضانه خواند و خواستار بركناری فالك از سمت خود شد؛ حدود نيم ميليون اسرائيلی در بيش از 120 شهركی كه پس از سال 1967 و اشغال كرانه باختری و قدس شرقی ساخته شده است، زندگی می‌كنند.

سازمان ملل و اتحاديه اروپا شهرك‌های اسرائيلی را كه در سرزمين های اشغالی احداث شده‌اند، بر اساس قوانين بين‌المللی غيرقانونی می‌دانند.

محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل در تاريخ 27 سپتامبر، توسعه شهرك‌سازی فاجعه‌بار اسرائيلی‌ها را محكوم و آن را بخشی از كمپين پاكسازی قوميتی تل آويو عليه فلسطينيان و تلاش اين رژيم برای تغيير جمعيت‌نگاری منطقه خواند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها