0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

انسان خداباور از تحريم و كثرت دشمنان هراسی ندارد
جمعه 5 آبان 1391  7:56 PM

گروه حوزه‌های علميه: آيت‌الله سيد يوسف طباطبايی‌نژاد با اشاره به خداباوری حضرت ابراهيم(ع) و لزوم الگوبرداری از ايشان بيان كرد: انسان خدا باور از تحريم، كثرت دشمنان و از سلاح پيشرفته دشمن هراسی ندارد؛ چرا كه می‌داند خدا بزرگترين ياور است و نصرت از آن خدا است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، آيت‌الله سيد يوسف طباطبايی‌نژاد، امام جمعه اصفهان، جمعه، 5 آبان‌ماه، در خطبه نماز عيد قربان شهر اصفهان گفت: حضرت ابراهيم (ع) به امتحانات بسيار سختی مبتلا شد و از همين رو مقامات بسيار بالايی دريافت كرد.

وی ادامه داد: بسياری از پيامبران الهی از ذريه حضرت ابراهيم (ع) بودند و بر اساس نص قرآن خداوند بر اين پيامبر الهی سلام فرستاده و ايشان را به مقام امامت نائل كرد

نماينده ولی فقيه در استان اصفهان در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به خداباوری حضرت ابراهيم(ع) و لزوم الگوبرداری از ايشان ادامه داد: انسان خدا باور از تحريم، كثرت دشمنان و از سلاح پيشرفته دشمن هراسی ندارد؛ چرا كه می‌داند خدا بزرگترين ياور است و نصرت از آن خدا است؛ الگو شدن برای ملت‌های ديگر در گرو تحمل امتحانات الهی است.

آيت‌الله طباطبايی نژاد همچنين به روز عرفه، اشاره كرد و افزود: دعای روز عرفه سراسر ذكر خدا است و سراسر آن يادآور اين نكته است كه همه چيز دست خدا است.

وی با اشاره به سالروز شهادت شهيد حسين فهميده، گفت: وقتی امام خمينی (ره) می‌فرمايند رهبر ما اينچنين افرادی هستند درسی است برای امروز ما كه در راه دين از مرگ هراسی نداشته باشيم.

امام جمعه اصفهان به سالروز ولادت امام هادی (ع) اشاره كرد و گفت: زيارت جامعه كبيره اين حضرت يكی از بزرگترين گنجينه‌ها در زمينه امام‌شناسی است و امام خمينی (ره) اين زيارت را از مهمترين زيارات دانسته‌اند.

وی همچنين با اشاره به رحلت آيت‌الله محمد باقر انواری، ادامه داد: اين عالم بزرگوار در راه انقلاب سختی‌های فروانی متحمل شد و 15 سال سختی زندان كشيد.

نماينده ولی فقيه در استان اصفهان با اشاره به نامه نگاری‌های روسای قوه مجريه و قضائيه، گفت: كشيده شدن اختلافات قوا در سطح جامعه خلاف نظر مقام معظم رهبری است؛ روسای قوا بايد در جلسات ماهيانه خود اختلافات و مسائل خود را مطرح كنند ولی آن را به سطح جامعه نكشانند.

وی عنوان كرد: قانون حد و مرز اختيارات افراد را مشخص كرده است و از همين رو هر كسی می‌تواند در حيطه مسئوليت خود حركت كند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها