0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
nassersulduz
nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

توهين به مقدسات اسلام نشانه عجز دشمن است/ضرورت ورود طلاب به عرصه هنر
یک شنبه 30 مهر 1391  9:54 PM

زارعيان:
توهين به مقدسات اسلام نشانه عجز دشمن است/ضرورت ورود طلاب به عرصه هنر

گروه هنر: رئيس اداره هنر و رسانه دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی گفت: ساخت فيلم توهين‌آميز به پيامبر اسلام(ص) نشانه عجز دشمن در مقابل موج اسلام پذيری در سراسر دنيا است.

مسعود زارعيان، رئيس اداره هنر و رسانه دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی با اشاره به توليد فيلم توهين‌آميز به پيامبر اسلام(ص) عنوان كرد: اين فيلم با هدف نشان دادن چهره‌ای نامناسب و غيرواقعي از اسلام تهيه شده تا به بدترين شكل ممكن دين اسلام را به جهانيان معرفي و جلوی موج عظيم اسلام پذيری را بگيرد.

وی افزود: با گفتن حقايق دين اسلام مردم خود به خود به سوی اين دين جذب می‌شوند و اين همان چيزی است كه دشمنان اسلام از آن مي‌هراسند، بدین منظور سعی در بدجلوه دادن اسلام در اذهان عمومی دارند.

زارعيان تصريح كرد: ساليان سال است كه دشمنان در تلاش هستند تا حقايق اسلام را به صورت غيرواقعی نشان دهند چرا كه اگر اين واقعيت‎ها نشان داده شود و مردم با اين حقايق آشنا شوند، مانع قدرت طلبی آن‌ها در دنيا خواهد شد.

اين مستندساز مشهدی عنوان كرد: تنها راه مقابل با اين‌گونه حركت‌ها، استفاده از رسانه است و اين همان سلاحی است كه دشمنان اسلام تاكنون با آن توانسته‌اند به حكومت قدرت طلبانه خود در دنيا ادامه دهند.

وی با بيان اينكه بايد جواب به اين نوع توهين‌ها از جنس خودشان باشد يعنی با سلاح رسانه آثاری توليد شود كه حقايق اسلام را به خوبی بازگو كند، افزود: بعد از انقلاب اسلامی آثاری كه در اين زمينه توليد شده خيلی انگشت شمار و كم بوده است و نتوانسته حقايق اسلام را به خوبی نشان دهد.

وی خاطر نشان كرد: متاسفانه در عرصه توليدات سينمايی و انيميشن خيلی كم به پيامبر اكرم(ص) پرداخته شده و توليدات فاخری را كه بازگو كننده اين حقايق باشد، نداشته‌ايم.

رئيس اداره هنر و رسانه دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی تصريح كرد: بايد افراد خبره سينما وارد این عرصه شوند و آثار فاخری توليد كنند زيرا آثار ضعيف نمی‌تواند كمكی به معرفی سيره پيامبر(ص) و ائمه(ع) كند.

وی با اشاره به اينكه ما با انتقاد مشكلی نداريم، افزود: اين فيلم يك فيلم انتقادی نيست بلكه توهين كامل به اسلام است، فيلمی سخيف كه حتی از لحاظ هنری نيز حرفی برای گفتن ندارد، جواب اين توهين را نيز می‌توان با ساخت يك فيلم فاخر درباره زندگی پيامبر(ص) داد.

زارعيان بيان كرد: اين فيلم تنها با اهداف سياسی و در جهت توهين به پيامبر اعظم(ص) ساخته شده و فيلمی است كه در يك هجمه سياسی تنها قصد خراب كردن چهره پيامبر(ص) را دارد.

وی درباره حضور طلبه‌ها در عرصه سينما عنوان كرد: طلاب ديده‌بان فرهنگی جامعه اسلامی هستند از همين‌رو بايد در عرصه‌های هنری وارد شوند.

رئيس اداره هنر و رسانه دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی افزود: حوزه بايد تبليغ را متناسب با استعداد و ذوق طلبه‌ها طراحی كند به طور‌ی‌كه طلاب بتوانند از سطح دو حوزه در بخش‌های مختلف تبليغي، هنری، رسانه‌ای و كلامی به صورت تخصصی وارد شوند.

زارعيان عنوان كرد: طلاب نقش موثری در هدايت رسانه‌ها و فيلم‌ها در جهت ترويج و نشان دادن چهره واقعی از اسلام دارند.

وی با بيان اينكه متاسفانه فعاليت در بخش سينما و رسانه در اولويت‌های آخر حوزه‌های علميه قرار گرفته است، گفت: بايد برای ورود طلاب به عرصه سينما و رسانه در حوزه‌های علميه برنامه‌ريزی دقيق و مدونی صورت بگيرد تا آثار فاخر و درخور توجهي توليد شود.

زارعيان خاطر نشان كرد: توليد آثار فاخر در زمينه ائمه(ع) و پيامبر(ص) می‌تواند چهره زيبای اسلام را به دنيا معرفی كند و باعث شود كه ديگر چنين آثاری در دنيا مخاطب نداشته باشد.

وی تصريح كرد: در حال حاضر خيلی از فيلمسازان برای تهيه فيلم‌های مذهبی از جامعه روحانيت استفاده می كنند به گونه‌ای که خيلی از طلاب وارد اين عرصه شده‌اند ولی بايد اين فعاليت‌ها بيشتر شود.

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها