0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
nassersulduz
nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

بهره‌گيری از 161 راوی در نگارش كتاب شهيد حسن باقری
یک شنبه 30 مهر 1391  9:50 PM

بهره‌گيری از 161 راوی در نگارش كتاب شهيد حسن باقری

گروه ادب: در مراسم رونمايی از كتاب روايت زندگی فرمانده شهيد حسن باقری كه امروز، 30 مهرماه در حوزه هنری برگزار شد، از همكاری 161 راوی برای نگارش اين كتاب سخن به ميان آمد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، آئين رونمايی از جلد اول روايت زندگی فرمانده شهيد حسن باقری امروز، 30 مهرماه در محل حوزه هنری با حضور سردار فتح‌الله جعفری، رئيس موسسه شهيد حسن باقری، مرتضی سرهنگی، رئيس دفتر ادبيات و مقاومت سوره مهر، مؤمنی، مديركل آموزش عمومی بنياد شهيد و امور ايثارگران و جمعی از نويسندگان و فعالان اين حوزه برگزار شد.

در اين مراسم سردار فتح‌الله جعفری، رئيس موسسه شهيد حسن باقری اظهار كرد: اعتقاد دارم مسئوليت خود درباره شهيد باقری را بايد به انجام برسانيم؛ چرا كه او در يك مقطع كوتاه از انقلاب و دفاع مقدس نقش‌آفرينی‌های به سزايی داشت. ما امروز بايد شخصيت و آثار شهيد را حفظ و ترويج كنيم.

وی ادامه داد: باقری افتخار جمهوری اسلامی ايران در مقابل ارتش متجاوز بعث است و اين جمله كه او بن‌بست‌شكن بود را می‌توان به خوبی در اسناد به‌ جای مانده از او مشاهده كرد. به جرأت می‌توان ادعا كرد هيچ فرمانده‌ای در دوران دفاع مقدس چنين اقتدار و قدرت فرماندهی را نداشت.

در ادامه اين مراسم عليرضا كمری، نويسنده و پژوهشگر تاريخ و ادبيات دفاع مقدس ضمن اعلام اين موضوع كه رونمايی از يك كتاب در واقع جشن تولد و مراسم ورود آن اثر به خانواده ادب و فرهنگ است، گفت: نام خوبی برای اين كتاب انتخاب شده است؛ چرا كه حسن باقری، نام مشهورتر غلامحسين افشردی است.

وی در ادامه به زندگی‌نامه‌نويسی اشاره كرد و افزود: همه افراد زندگی می‌كنند، ولی فقط برای تعداد معدودی زندگی‌نامه نوشته می‌شود؛ چرا كه اين افراد در قول، فعل و انديشه خود متمايز از ديگران هستند و اين كتاب زندگی‌نامه كسی است كه بنيانگذار دكترين دفاعی _ نظامی در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

از ويژگی‌های برجسته ايشان توانايی بالا در گزارش‌نويسی، به سبب تجربه بالا در روزنامه‌نگاری است. سعيد علاميان همزمان با خروج شهيد حسن باقری در روزنامه جمهوری اسلامی مشغول به كار شد

نويسنده و پژوهشگر تاريخ و ادبيات دفاع مقدس اظهار كرد: آنچه سبب اين توفيق می‌شود توأمانی عقل و ايمان است و ويژگی ديگر او را می‌توان در جمله‌ خود او كه گفته است «معرفت و شناخت مقدمه هر عملی است» يافت.

كمری همچنين در نكوداشت اين كتاب گفت: ارتباط و استناد بسيار خوبی به اسناد و مدارك شده است و بازگو كردن حدود 250 نام در عناوين، زمينه و حاشيه، عمل ارزشمندی است كه در اين كتاب رعايت شده.

محسن كاظمی، نويسنده و از اعضای موسسه شهيد باقری با اشاره به حجم بالای اسناد و مدارك راجع به شهيد اظهار كرد: حجم بالای اسناد و مدارك كه سبب تعجب من نيز شده بود نشان از بزرگی و عظمت اين شهيد در خلق شگفتی‌ها دارد.

وی همچنين به سعيد علاميان، نويسنده اين كتاب اشاره كرد و گفت: از ويژگی‌های برجسته ايشان توانايی بالا در گزارش‌نويسی، به سبب تجربه بالا در روزنامه‌نگاری است. سعيد علاميان همزمان با خروج شهيد حسن باقری در روزنامه جمهوری اسلامی مشغول به كار شد.

در بخش ديگری از اين مراسم از مريم نوری و شكوفه شهبازی به دليل همكاری و تلاش در به سرانجام رساندن اين كار بزرگ تقدير شد.

سعيد علاميان، نويسنده و فعال حوزه ادبيات مقاومت ضمن اعلام اينكه تمام مطالب ضروری را در مقدمه 17 صفحه‌ای ابتدای كتاب بيان كرده‌ام، گفت: ذكر اين نكته كه از زمان پيشنهاد اين كار تا امروز هميشه دو دغدغه شائبه اغراق و مطالب ناصحيح را مد نظر داشتم و هميشه برای پرهيز از آن تلاش كرده‌ام.

وی در ادامه افزود: در جلد اول اين اثر 74 راوی همراه با شهيد حسن باقری، در جلد دوم 90 راوی كه 39 نفر از آنها در جلد نخست نيز حضور دارند و در جلد سوم با 56 راوی كه 27 نفر از آنها جديد هستند، روايتگری می‌كنند و تا امروز 161 راوی با ما همكاری داشته‌اند كه احتمالاً تا انتهای كار اين عدد به 170 عدد می‌رسد.

 

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها