عزم جدی توليدكنندگان داخلی بازیهای رايانهای با موضوع ارزشی
سه شنبه 25 مهر 1391 11:46 AM
مجيد ابهری تأكيد كرد:
عزم جدی توليدكنندگان داخلی بازیهای رايانهای با موضوع ارزشی
گروه فضای مجازی: متخصص علوم رفتاری و آسيبشناس اجتماعی گفت: تعداد بازیهای رايانهای توليد شده داخلی نسبت به بازیهای خارجی قابل مقايسه نيست، تراز كردن اين روند، عزم جدی توليد كنندگان داخلی را در زمينه سرمايهگذاری برای توليد بازی رايانهای ايرانی، اسلامی میطلبد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از معاونت ارتباطات بنياد ملی بازیهای رايانهای، مجيد ابهری، متخصص علوم رفتاری و آسيبشناس اجتماعی در زمينه آسيبشناسی بازیهای رايانهای گفت: ردهبندی سنی بازیهای رايانهای با توجه به گروه سنی اقدامی مؤثر در كاهش آسيبپذيری كاربران به خصوص كودكان و نوجوانان است.
وی با بيان اينكه ردهبندی بازیهای رايانهای اقدامی مفيد در كاهش آسيبهای ناشی از توليدات گيم است، افزود: در زمينه ردهبندی سنی بازیهای رايانهای بايد به خانواده ها و مربيان مدارس اطلاعرسانی دقيق شود تا آنها بر اساس گروه سنی بازیهای مناسب را برای كودكان، نوجوانان و جوانان تهيه كنند.
به عقيده اين متخصص علوم رفتاری، نكته قابل توجه در بازیهای رايانهای سطح كيفيت بازیها در زمينه الگوسازی رفتاری است؛ چراكه بسياری از بازیهای خارجی به دليل پرداختن به صحنههای هيجانی و خشونت برای نسل امروز مناسب نيست.
ابهری به ضرورت توليد بازیهای رايانهای مناسب با فرهنگ ايرانی اشاره كرد و توضيح داد: تعداد بازیهای رايانهای توليد شده داخلی نسبت به بازیهای خارجی قابل مقايسه نيست، تراز كردن اين روند، عزم جدی توليد كنندگان داخلی را در زمينه سرمايهگذاری برای توليد بازی رايانهای ايرانی را میطلبد.
اين استاد دانشگاه با تأكيد بر اين كه در توليد بازی رايانهای بايد به سليقه مخاطب توجه شود، گفت: توليدكنندگان بازی با سليقهسنجی و شناسايی مخاطب و بهرهگيری از جذابيتهای بصری میتوانند سطحپذيری كاربران بازیهای ايرانی را ارتقاء بخشند.
دانش آموخته آسيبشناسی اجتماعی ورود بخش خصوصی در صنعت گيم كشور را در بهبود كيفيت توليدات داخلی مفيد دانست و افزود: به كار گرفتن ظرفيتهای فنی و تخصصی واحدهای خصوصی شناخته شده در اين عرصه بسيار ضروری است و با ورود بخش خصوصی، دولت میتواند در بخش مديريتی و نظارتی موفق عمل كند.
ابهری ادامه داد: برای رفع مشكلات ناشی از مصرف بیرويه از رايانه، خانوادهها بايد روابط اجتماعی خود را گسترش دهند و ارتباط نزديكتری را با مدارس داشته باشند و در كنار انجام مسائل گفته شده میتوانند ساعت استفاده از بازیهای رايانهای را برای فرزندان با مرور زمان كاهش و بازیهای مناسب فكری و حركتی را جايگزين كنند.