احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه خراسان جنوبی
سه شنبه 25 مهر 1391 11:39 AM
احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه خراسان جنوبی
گروه اجتماعی: مديركل نهاد كتابخانههای عمومی خراسان جنوبی از آمادگی اين نهاد برای احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه شاخص استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، محمد قريب، مديركل كتابخانههای خراسان جنوبی روز گذشته، 24 مهرماه در جمع كاركنان اداره اوقاف و امور خيريه خراسان جنوبی پيرامون احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه خراسان جنوبی گفت: راهاندازی كتابخانه در مكانهای شلوغ و پر رفت و آمد از رسالتهای نهاد كتابخانههای عمومی است و اين نهاد بنابر درخواست ادارهكل اوقاف و امور خيريه منابع لازم را برای احداث كتابخانه مشاركتی در بقاع و امامزادگان استان آماده كرده است.
وی با بيان اينكه احداث كتابخانه در بقاع متبركه نقش مؤثری در افزايش سرانه مطالعه استان دارد، افزود: تاكنون در كنار بقاع متبركه استان هيچ كتابخانه راهاندازی نشده است، در حالی كه احداث كتابخانهها در اين مكانها، میتواند يكی از مهمترين گامهای فرهنگی ادارهكل اوقاف و امور خيريه باشد. كتابخانههای احداث شده در اين مكانها از نوع كتابخانههای «قفسه باز» خواهند بود.
زهرا عليزاده، نويسنده اهل خراسان جنوبی، احداث كتابخانه در بقاع متبركه را يكی از فرهنگیترين اقدامات دستگاههای اجرايی استان عنوان كرد.
احداث كتابخانه، فرهنگیترين اقدام دستگاههای اجرايی است
وی در اين باره گفت: با توجه به اينكه دين اسلام و امامزادگان ارزش زيادی برای دانشاندوزی و كسب علم قائل بودهاند، گفت: احداث كتابخانه در اين مكانها علاوه بر پركردن اوقات فراغت زائران، يكی از اقدامات مؤثر برای استفاده از ظرفيت علمی و معنوی بقاع متبركه است.
وی افزود: معرفی كتابهای مذهبی و زندگی اهل بيت(ع) از طريق كتابهای موجود در اين كتابخانهها، اقدام مؤثری برای اصلاح فرهنگ دينی جامعه است.
نويسنده كتاب «تاريخ اسماعيليه» اظهار كرد: با توجه به اينكه امامزادگان دارای چهرههای شاخص علمی بودهاند، راهاندازی كتابخانه در آرامگاههای اين بزرگواران موجب تكميل و تحقق اهداف سند نهضت مطالعه مفيد در استان میشود.
عليزاده يادآور شد: نيازسنجی مخاطبان در بقاع متبركه، يكی از اقداماتی است كه در بازدهی كتابخانههای مشاركتی بقاع متبركه نقش اساسی دارد.