0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

حُبّ دنيا باعث خودمحور شدن انسان می‌شود
سه شنبه 25 مهر 1391  10:24 AM

حُبّ دنيا باعث خودمحور شدن انسان می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبريز گفت: داشتن محبت هر چيزی باعث كشش روح به‌‏سوی محبوب می‌گردد و اگر دل انسان جايگاه حُبّ‏ اهل‏ بيت(ع) باشد روح انسان با اهل‏ بيت(ع) آميخته می‌گردد و اگر حُبّ‏ دنيا جايگزين شود دنياطلبی انسان را محصور و خودمحور خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌‏الاسلام علی خديوی، مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبريز، 24 مهرماه در جلسه تفسير آيات اخلاقی قرآن در اين دانشگاه تصريح كرد: مسير تكامل انسان حول محور خداوند می‌چرخد و ريشه اصلی غفلت انسان اين است كه با محبت داشتن به دنيا خودمحور می‌شود و نه خدامحور و اينجاست كه به كمال رسيدن انسان در مسير انحرافی ادامه می‌يابد.

وی در ادامه با بيان اينكه برای محشور شدن با اهل ‏بيت(ع) بايد محبت اهل‏ بيت(ع) در دل داشت، گفت: داشتن محبت هر چيزی باعث كشش روح به‌‏سوی محبوب می‌گردد و اگر دل انسان جايگاه حُبّ‏ اهل‏ بيت(ع) باشد روح انسان با اهل‏ بيت(ع) آميخته می‌گردد و اگر حُبّ‏ دنيا جايگزين شود دنياطلبی انسان را محصور و خودمحور خواهد كرد.

مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبريز دومين قدم جهت رسيدن به كمال بعد از آماده كردن روح را تربيت جسم دانست و افزود: بعد از پالايش روح، جسم نيز برای رسيدن به حقيقت كمال بايد با روح همراه باشد و لازمه آن متعادل نگه داشتن جسم از همه جهات ازجمله مراقبت از شهوت و پرخوری است.

عضو هيئت ‏علمی دانشگاه صنعتی سهند در ادامه با تشريح آيات و رواياتی درخصوص تربيت جسم به‌‏ وسيله كنترل غرايز و به‏ خصوص چگونگی خوردن گفت: پُرخوری و حرام‏خوری مانع همراه شدن جسم با روح در مسير رسيدن به كمال می‏شود و قساوت‏قلب و كثرت شهوت از مهم‏ترين اثرات مخرب پُرخوری انسان است كه باعث می‌شود دل انسان جايگاه معارف و ملكوت الهی نباشد.

  
 
   استفاده از این خبر ، با ذکر منبع بلامانع است.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها