0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پيام قرآن در کنار رهنمودهای اهل بیت(ع) متجلی می‌شود
پنج شنبه 20 مهر 1391  2:20 AM

پيشنمازی:
پيام قرآن در کنار رهنمودهای اهل بیت(ع) متجلی می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: قرآن كريم كه عالی‌ترين مرجع معارف دينی است، بدون عترت پيام آن ناقص است بنابراين در كنار روش‌های تربيتی نيز وجود يک مربی الزامی است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، سيدباقر پيشنمازی، معاون فرهنگی و تربيتی وزارت ورزش و جوانان در مراسم افتتاحيه سومين دوره بصيرت و منش پهلوانی كه چهارشنبه 19 مهر ماه در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: قرآن كريم كه عالی‌ترين مرجع معارف دينی است، بدون عترت پيام آن ناقص است بنابراين در كنار روش‌های تربيتی نيز وجود يك مربی الزامی است.

وی با بيان اينكه در آموزش و پرورش بايد سكوی قهرمانی به درستی به دانش‌آموزان نشان داده شود، ابراز كرد: مربيان ورزش كليد اصلی در توسعه فرهنگی و تربيتی هستند.

پيشنمازي ادامه داد: در دوره‌های آموزشی مختلف فهرستی از آموزه‌های دينی بيان می‌شود ولی يك مسئله كمتر مطرح می‌شود و آن اين است كه اين فضيلت‌ها چگونه توسط معلمان و مربيان به مخاطب و نسل جديد منتقل شود.

پيشنمازی تصريح كرد: اين آموزه‌ها به تنهايی و با سخنرانی، آموزش مستقيم، موعظه و نصيحت به طور كامل و درست منتقل نمی‌شود.

وی گفت: بايد به قرآن و معارف اهل بيت(ع) مراجعه كنيم كه چه نوع راه حل و شيوه‌ تربيتی را در زندگی خود انجام می‌دادند، ما نيز همان را الگوسازی كنيم.

معاون فرهنگی و تربيتی وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه مربيان بعد از اين آموزش‌ها و مطالعات مستمری كه دارند بايد بتوانند يك ورزشكار را به نقطه متعالی برسانند، ادامه داد: ورزشكار وقتی به اين نقطه متعالی رسيد بايد بتواند در اين جايگاه بماند.

وی تصريح كرد: ورزش تنها مختص به جسم نيست بلكه همه وجود انسان را هدف قرار داده و در هر جايی كه ورزيدگی موضوعيت پيدا می‌كند، ورزش نيز با آن مرتبط است.

پيشنمازی با بيان اينكه اگر ورزشكار با بصيرت رشد نكند به هر مرتبه و جايگاهی كه رسيد دچار تغيير رفتار و شخصيت می‌شود، بيان كرد: عنصر موثر در روند بصيرت‌افزايی يك ورزشكار مربی است كه بايد بخش روانی وجود او را برای رشد و كسب بصيرت آماده كند.

معاون فرهنگی و تربيتی وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه چشم‌انداز اصلی پيش روی ما به عنوان مربيان اين نسل، تربيت يك مادر لايق است، افزود: ورزش دختران در اين زمينه يك فرصت فوق‌العاده در شكل‌دهی به شخصيت‌ دختران ما برای پرورش يك مادر نمونه است و البته بايد در اين زمينه از ظرفيت‌های مربی ورزش به شيوه صحيح بهره گرفت.

وی اظهار كرد: در فضای تخصيص امكانات ورزشی به جهت اهميت سلامت بانوان به لحاظ نقش بی‌بديلی كه در تربيت فرزندان سالم دارند بايد به اين قشر توجه ويژه شود.

پيشنمازی با اشاره به اينكه در نظام تربيت دينی ما انسان، انسان را تربيت می‌كند، ادامه داد: در اين روند تربيتی انسان مهم است نه ابزار و تكنولوژی‌های به كار رفته، البته اين ابزارها در كنار يك مربی لايق تاثير را دو چندان می‌كند و آن را به كمال می‌رساند.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه پيامبر اكرم(ص) خود حضرت علی(ع) را تربيت و پرورش می‌دادند و با دستان خود لقمه در دهان ايشان می‌گذارند که اين اهميت نقش يك انسان را در پرورش انسان ديگر می‌رساند.

پيشنمازی بيان كرد: برای اينكه يك مربی در عرصه تربيت موفق شود و بتواند بر روی متربيان خود تاثيرگذار باشد به چند نكته و پيش‌نياز بر اساس متون دينی نياز دارد كه شامل مخاطب‌شناسی، اعتمادسازی(مقبوليت)، استفاده از ابزارهايی مانند محبت، صداقت، خدمت، تكريم و ... مي‌شود.

معاون فرهنگی و تربيتی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اينكه ما نسبت به فرزندانمان بايد به نقطه مقبوليت برسيم، گفت: اگر فرزندم من را به عنوان مادر، پدر يا مربی پذيرفت نه تنها كلام، بلكه زندگی و حركات من و حتی از آرايه‌های ظاهری من نيز درس می‌گيرد.

وی اظهار كرد: كليد مهم مقبوليت محبت است، منتها محبت يك آسيب‌هايی دارد كه بايد آسيب شناسی شود.

پيشنمازی با بيان اينكه محبت در انسان تبعيت ايجاد می‌كند، افزود: آموزه‌های اسلام در رفتار اهل بيت(ع) تبديل به سيره و روش زندگی شده تا برای شيعيان الگو باشد.

وی با اشاره به آيه 39 سوره طاها «أَنِ اقْذِفِيهِ فِی التَّابُوتِ فَاقْذِفِيهِ فِی الْیَمِّ فَلْیُلْقِهِ الْیَمُّ بِالسَّاحِلِ یَأْخُذْهُ عَدُوٌّ لِّی وَعَدُوٌّ لَّهُ وَأَلْقَیْتُ عَلَیْكَ مَحَبَّةً مِّنِّی وَلِتُصْنَعَ عَلَى عَیْنِی، كه او را در صندوقچه‏اى بگذار سپس در دريايش افكن تا دريا [=رود نيل] او را به كرانه اندازد [و] دشمن من و دشمن وى او را برگيرد و مهرى از خودم بر تو افكندم تا زير نظر من پرورش يابى»، اظهار كرد: بر اساس اين آيه خداوند در ابتدا محبت خود را به وجود پيامبرش حضرت موسی(س) القاء كرد و سپس او را مورد تربيت قرار داد آن هم در مقابل چشمان خود.

معاون فرهنگی و تربيتی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اينكه منابع مربوط به تربيت دينی در ورزش كم است، خاطر نشان كرد: فرزندان و ورزشكاران را تكريم كنيد زيرا اين تكريم كردن فضايی را ايجاد می‌كند كه فرد خود می‌تواند در مسير رشد حركت كند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها