0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

جلسه تفسير قرآن كريم در مسجد سيدهای اراك برگزار شد
پنج شنبه 20 مهر 1391  2:17 AM

جلسه تفسير قرآن كريم در مسجد سيدهای اراك برگزار شد

گروه خبرنگاران افتخاری / اعظم عیوضی: جلسه تفسير قرآن كريم با حضور آيت‌الله دری نجف‌آبادی، نماينده مقام معظم رهبری در مسجد سيدهای اراك برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، آيت‌الله دری نجف‌آبادی، نماينده مقام معظم رهبری در اين جلسه به تفسير آيه 9 سوره مباركه مائده پرداخت و گفت: يهود و نصارا در اين آيه ادعايی داشتند و خودشان را جدا از ديگران می‌دانستند و امتيازهای ويژه‌ای برای خود قائل بودند كه خداوند می‌فرمايد اين حرف‌ها مبنايی ندارد. شما مانند ساير انسان‌ها كه خدا آفريده هستيد و اينكه وابسته به حضرت عيسی و موسی(ع) باشيد امتيازی نيست. امتياز به تقوا و عمل صالح است.

وی با اشاره به خلقت انسان و زندگی انسان تا زمان مرگ، گفت: همه ما بنده‌های خدا هستيم. فرقی ندارد چه كسی باشيد، ملاك تقوا، ايمان، اخلاص و سبقت در كار خير است و اعمالی كه جهت عوام فريبی صورت می‌گيرد ارزشی ندارد.

نماينده مقام معظم رهبری ادامه داد: ثواب بهشت مربوط به اخلاص در كار است و ادعا در انجام كار خير اشتباهی بزرگ است.

وی با اشاره به اينكه در اين آيه خطاب به اهل كتاب، می‌فرمايد شما مانند انسان‌های ديگر هستيد، بيان كرد: كارنامه عملياتی را بايد ديد و فرق انسان‌ها به كارنامه آنها است.

دری نجف‌آبادی ادامه داد: در آيه 15 اين سوره با عبارت «يا آية‌الكتاب» شروع می‌شود. مدتی بين اهل كتاب و پيامبر به مدت 600 سال فاصله افتاد كه در اين مدت جريانات مختلف از جمله جاهليت رخ داد و بشر دچار انحرافات اعتقادی، اجتماعی، حقوقی و غيره شد.

آيت‌الله نجف‌آبادی گفت: در آيه 19 خداوند اهل كتاب را خطاب قرار می‌دهد «پيامبر را زمانی كه راهنمايی نداشتيد برای شما فرستاديم». در طول 600 سال پس از حضرت عيسی(ع) پيامبری برايشان وجود نداشت.

وی در پايان بيان كرد: پيامبر آمد تا راه را نشان دهد و جراغ راه باشد. اگر پيامبر نمی‌آمد اهل كتاب حجت، دليل و برهان نداشتند. پيامبر كه آمد حجت برايشان تمام شد و خرافات را دور ريختند و به راه درست هدايت شدند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها