0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بيست و سومين مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران 26 مهر برگزار می‌شود
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:50 PM

بيست و سومين مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران 26 مهر برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: بيست و سومين مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران روز چهارشنبه، 26 مهر‌‌ماه، بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد حضرت وليعصر(عج) منطقه 15 برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، فرهنگ‌سرای قرآن در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی در جامعه به ويژه در شهر تهران و با هدف تجليل از فعالان قرآنی شهر تهران و نيز ايجاد تشكل قرآنيان، مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران را تشكيل و ساماندهی كرده است.

بنابر اين گزارش، اين مجمع با تلاوت آياتی از قرآن كريم توسط مهدی بيگی، قاری ممتاز منطقه 15شهر تهران آغاز می‌شود، سپس سيدعليرضا مژگانی، مدير فرهنگی و هنری منطقه 15 و رئيس فرهنگ‌سرای خاوران سخنرانی خواهد كرد.

در ادامه احمد حكيمی، قاری ممتاز كشورمان آياتی از قرآن كريم را تلاوت می‌كند، سپس فرشچی، مداح اهل‌ بيت عصمت و طهارت(ع) به مناسبت پيوند حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) مداحی می‌كند.

گزارش ايكنا حاكی است، در ادامه مراسم سعيد طوسی، قاری بين‌المللی كشورمان آياتی از كلام‌الله مجيد را قرائت خواهد كرد، سپس از «حبيب‌اله حكيمی، غلام‌علی صادقی، مرتضی قديمی، اكرم علی‌اكبر و مرضيه بلخاری» پنج استاد قرآنی منطقه 15 شهر تهران تجليل و تكريم به عمل می‌آيد.

در ادامه قرعه‌كشی برندگان مسابقه غيرحضوری سوره مباركه «طه» نيز در انتهای مراسم انجام خواهد شد.

در ادامه اين مجمع سوالات مسابقه غيرحضوری يكی از سوره‌های قرآن نيز بين شركت كنندگان توزيع خواهد شد تا پاسخ‌های آن برای فرهنگ‌سرای قرآن ارسال شود و برندگان در بيست و چهارمين مجمع معرفی شوند.

اين محافل با سابقه اجرا از آذرماه سال 1388، با حضور استادان، قاريان ممتاز و بين‌المللی، گروه‌های تواشيح، سخنرانی انديشمندان قرآنی، اجرای مسابقات حضوری و اهداء جوائز نفيس برگزار می‌شود.

اين محافل توسط فرهنگ‌سرای قرآن با همكاری سازمان دارالقرآن الكريم برگزار خواهد شد و اين مجمع اولين مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران است كه به صورت منطقه‌ای و در منطقه 15 شهر تهران برگزار خواهد شد.

اجرای اين مراسم بر عهده هادی صلح‌جو است و عموم علاقه‌مندان جهت شركت در اين مراسم می‌توانند روز، چهارشنبه، 26 مهر‌‌ماه، بعد از نماز مغرب و عشاء به مسجد حضرت وليعصر(عج) واقع در منطقه 15 مراجعه كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها