0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

آشنايی طلاب با آيات قرآن محدود به آيات‌الاحكام نشود
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:33 PM

حجت‌الاسلام خوبانی:
آشنايی طلاب با آيات قرآن محدود به آيات‌الاحكام نشود

گروه حوزه‌های علميه: معاون تهذيب حوزه علميه استان مازندران با بيان اينكه آشنايی طلاب با قرآن نبايد محدود به آيات‌الاحكام شود عنوان كرد: طلاب بايد با تمام آيات قرآن كه هر كدام سرمنشا فيض و نور هستند، مانوس باشند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمين مهدی خوبانی، معاون تهذيب حوزه علميه استان مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به طرح‎های تهذيبی، اخلاقی و قرآنی حوزه علميه مازندران، اظهار كرد: علاوه بر طرح يكساله حفظ قرآن در يكی از مدارس استان و برگزاری دوره‏های تخصصی حفظ، برنامه‎های ديگر قرآنی در اين حوزه برگزار می‎شود.

وی افزود: امسال يك برنامه قرآنی جامع برای كليه مدارس علميه استان تعريف شده است كه در اين رابطه هر مدرسه، دو روز بعد ازظهرها برنامه روخوانی و روانخوانی قرآن را برگزار می‎كند.

معاون تهذيب حوزه علميه استان مازندران از برگزاری دوره حفظ سه ساله قرآن در مدارس علميه استان مازندران خبر داد و گفت: علاوه بر اين دوره‎ها، برنامه‎های اخلاقی از جمله كلاس‎های اخلاقی هر هفته در مدارس استان و با حضور استادان اخلاق، ويژه طلاب به ويژه طلاب جوان، برگزار می‎شود.

خوبانی با اشاره به اهميت فراگيری مهارت‎های قرآنی به ويژه حفظ قرآن، تصريح كرد: فلسفه اصلی تحصيل طلاب در مدارس علميه، تبديل شدن به عالم ربانی است و اگر طلبه برای نيل به هدف الهی خود يعنی تبليغ دين به سراغ مردم جامعه برود، بايد متخلق به صفات و ويژگی‎هايی باشد كه بتواند او را در عمل به وظيفه حساس و سنگين خود ياری كند.

وی افزود: يكی از ويژگی‎های اصلی طلاب در اين زمينه، تلاش در جهت آموزش كامل معارف قرآنی است؛ قرآن خاصيتی دارد كه انسان را ربانی بار می‌آورد؛ وقتی طلبه با قرآن و مناجات و دعا مانوس باشد، رشد قابل توجهی در معنويات خواهد داشت.

معاون تهذيب حوزه علميه استان مازندران، عنوان كرد: نبايد آيات را به آيات الاحكام محدود كنيم بلكه بايد طلاب را با تمام آيات قرآن كه هر كدام سرمنشا فيض و نور هستند، مانوس كنيم؛ امروز بسياری از جوانان ما با اينترنت و ماهواره و موبايل و مانوس شده‎اند كه بدون شك هيچ چيزی همچون انس با قرآن آحاد جوانان ما را در مقابل اين حجم از هجمه‎های رسانه‎ای واكسينه نمی‎كند؛ در واقع انس با قرآن باعث می‌شود كه ذهن طلاب با مسايل ديگر مشغول نشود.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها طلاب و مردم را به حفظ و تدبر در قرآن تشويق كرده‎اند؛ زيرا بدون شك بركت و رازی در حفظ قرآن وجود دارد كه می‎توان طلاب را به مدارج بالايی از تعالی روح برساند؛ ايشان فرموده‎اند كه اگر نمی‎توانند كل يا جزء هايی از قرآن را حفظ كنند حداقل بخش‎هايی از آن را حفظ كنند و انس دائمی با قرآن داشته باشند؛ مسئله حفظ قرآن بايد در ميان طلاب نهادينه شود زيرا علاوه بر اينكه تاثير عميقی بر روح و جان آنها می‎گذارد باعث قوی‌تر شدن منبر و نفوذ بيشتر كلام آنها در ميان مردم و به خصوص جوانان خواهد شد؛ يك طلبه اگر با قرآن انس بگيرد بدون شك زندگی‎اش را نيز بر محور قرآن بنا خواهد كرد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها