0

جنگ اینتل و ای.آر.ام برسر پنتیوم موبایل

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

جنگ اینتل و ای.آر.ام برسر پنتیوم موبایل
سه شنبه 23 شهریور 1389  9:04 AM


 

اینتل در تلاش برای در دست گرفتن بخشی از بازار تلفن‌های همراه است، آن‌هم با ساخت تراشه‌هایی که دارای قابلیت‌های گرافیکی داخلی هستند. این حرکت در حقیقت رقابتی مستقیم با شرکت ARM است که بخش اعظم تراشه‌های تلفن همراه جهان را می‌سازد.

به گزارش بی‌بی‌سی، اینتل قرار است هفته آینده تراشه جدید خود را در کنفرانس سن‌فرانسیسکو رونمایی کند. ای.آر.ام نیز تراشه جدیدی ساخته که نردیک به 5 برابر از مدل‌های فعلی سریع‌تر است.

تراشه جدید اینتل که Moorestown نام دارد، می‌تواند قابلیت‌های تصویری موبایل‌های هوشمند را افزایش دهد و در عین حال نیاز به یک تراشه مجزای گرافیکی را در کامپیوترها برطرف کند.

یکی از سخنگویان اینتل در این باره به بی‌بی‌سی گفت: «تراشه‌های جدید اینتل شامل Sandy Bridge که برای کامپیوترها ساخته شده و Moorestown که برای تلفن‌های همراه طراحی شده، قدم مهمی در ساخت تراشه‌های این شرکت محسوب می‌شود. این تراشه‌ها ما را یک قدم به مجتمع کردن پردازنده‌ها و اجزای گرافیکی در یک قطعه نزدیک می‌کند و امکان افزایش کارایی و مدیریت بهتر انرژی را نیز فراهم می‌کند».

اگرچه اکنون شرکت اینتل قطعاتی را به فروش می‌رساند که هر دو کار پردازش و گرافیک را انجام می‌دهند، اما این قطعات در حقیقت از دو بخش مجزا تشکیل شده‌اند که یکی از آن‌ها پردازنده مرکزی (CPU) و دیگری پردازنده گرافیکی (GPU) است و هنوز قطعه‌ای که واقعا بتواند هر دو کار را انجام دهد، ساخته نشده است.

هرچند در مورد کامپیوترهای شخصی چندان مشکل مصرف انرژی وجود ندارد، اما در لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های هوشمند این موضوع از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. مصرف زیاد انرژی به معنی عمر کوتاه‌‌تر باتری است.

اینتل در سال 2008 تلاش کرد وارد بازار محاسباتی تلفن همراه شود و این کار را با ساخت تراشه‌های Atom انجام داد. اگرچه آن‌ها بسیار کوچک‌تر از تراشه‌های معمول اینتل هستند، اما هنوز هم با دارا بودن دو بخش مجزای پردازش اطلاعات و گرافیک، بسیار بزرگ‌تر و پرمصرف‌تر از آنی هستند که برای استفاده در تلفن‌های هوشمند قابل پذیرش باشند.

الکس واتسون از مجله PC magazine در این باره به بی‌بی‌سی گفت: «به این ترتیب می‌توان ساخت این تراشه‌ها را تلاش جدید شرکت اینتل برای اصلاح اندازه و مصرف تراشه‌های خود دانست».

گفته می‌شود که میزان فروش تلفن‌های هوشمند تا 12 ماه دیگر از کامپیوترهای شخصی فزونی می‌گیرد که دلیل اصلی آن نیز افزایش فوق‌العاده محبوبیت این وسایل ارتباطی و اشباع بازار کامپیوترهای شخصی است. آقای واتسون در این باره گفت: «بخش مهمی از سازندگان تلفن‌های همراه از تراشه‌های ای.آر.ام استفاده می‌کنند. البته آن‌ها در حقیقت فقط تراشه‌ها را طراحی می‌کنند و امتیاز آن را به فروش می‌رسانند. برای مثال تراشه‌های A4 شرکت اپل که در آی‌پدها و آی‌فون‌ها استفاده شده، از طراحی ای.آر.ام بهره گرفته است».

باید گفت شرکت ای.آر.ام یکی از ناشناخته‌ترین و پرسودترین شرکت‌ها در بخش آی‌تی است. البته این شرکت نیز بی‌کار ننشسته و به تازگی تراشه جدید خود به نام Cortex-A15 MPCore را طراحی و ارائه کرده است. این تراشه با سرعت پردازش 2.5 گیگاهرتز کار می‌کند که می‌تواند سرعت پردازش را بسیار افزایش داده و در عین حال روی مصرف برق تاثیر زیادی نداشته باشد.

این بدان معنی است که بسیاری از گوشی‌های هوشمند و تب‌لت‌های امروزی 5 برابر سریع‌تر کار خواهند کرد. به گفته برخی از کارشناسان تراشه‌های جدید ای.آر.ام همان نقشی را در بازار تلفن‌های همراه خواهند داشت که پردازنده‌های پنتیوم در بازار کامپیوترهای شخصی داشتند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها