--- اردور باميه ---
یک شنبه 21 شهریور 1389 5:50 PM
مواد لازم برای 4-6 نفر :
بامیه درشت 15 عدد
( طول حداقل 15 سانتیمتر و قطر 2- 3 سانت )
گوشت چرخ کرده 60 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل سبز قلمی 2-3 عدد ( خرد شده )
ریحون و ترخون نصف استکان ( ساطوری شده )
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم ( رنده شده )
نمک، زردچوبه، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
بامیه ها را از طول به دو قسمت برش بزنید و تمام مواد داخل برش ها را خالی کنید . در یک قابلمه متناسب آب جوش بیاورید و بامیه ها را داخل جوش به مدت 7- 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود . پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری زردچوبه در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود. گوشت را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. یک استکان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا گوشت نیم پز کامل شود. ( حداکثر 7-10 دقیقه با حرات ملایم )
بعد فلفل سبز خرد شده، سبزی خرد شده و پودر کاری و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید مواد را در حد مخلوط شدن، هم بزنید و زیر تابه را خاموش کنید . گوجه ها را همراه با کمی نمک و دو قاشق غذا خوری روغن مایع داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید. بعد نصف استکان آب جوش داخل پوره بریزید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود . کف دیس پیرکس لبه داری، پوره گوجه فرنگی را بریزید، از مایه گوشتی آماده به اندازه یک قاشق چایخوری داخل هر برش از بامیه ها قرار دهید، سطح روی آن را با لبه کارد صاف کنید و بامیه های پر شده را داخل دیس (روی لایه پوره گوجه فرنگی) کنار هم بچینید.