0

دانلود کتب، جزوات و مقالات فیزیک

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود کتب، جزوات و مقالات فیزیک
سه شنبه 22 فروردین 1391  2:43 PM

 9: استفاده از روش Laser Scintillation در تعيين ساختار لايه مرزي جو
نامجوي نيك شهرام,شهاب شهريار
كنفرانس ديناميك شاره ها  1383;19-17 اسفند، 1383(9)
کلید واژه:  نظريه تشابه مونين، Laser scintillation، ابا خوف، روش همبستگي پيچكي، تابع ساختار ضريب شكست، مقياس دروني تلاطم
خلاصه:

يكي از روش هاي نسبتا جديد در مطالعات لايه مرزي جو روش Laser Scintillation است. در اين روش با استفاده از برهمكنش بين تلاطم محيط و نور عبوري از آن شار كميت هايي همچون گرماي محسوس و تكانه با استفاده از نظريه تشابه مونين-اباخوف برآورد مي گردند. يكي از مزاياي اصلي اين زوش فراهم نمودن ميانگين هاي طولي و سطحي كميت هاي مورد نظر مي باشد، كه با روش هاي متداول كه مبتني بر اندازه گيري نقطه اي است امكان پذير نمي باشد. مقايسه نتايج بدست آمده از اين روش با روش همبستگي پيچكي در منطقه استراتي باگ در شمال اسكاتلند بيانگر عملكرد مطلوب اين روش در برآورد شارهاي تكانه و گرما مي باشد. نتايج بيانگر برآورد كمتر هر دو شار تكانه به ميزان 30-59 درصد و گرمابه ميزان 22-39 درصد در اين روش نسبت به روش همبستگي پيچكي مي باشد. نتايج مربوط به تكانه به خوبي نتايج مربوط به شار گرماي محسوس نبودند هرچند هنوز هم رابطه خطي خوبي ميان نتايج وجود دارد. نظريه موجود به طور خالص بر پريشيدگي در ميدان دما و آثار آن بر ويژگي هاي اپتيكي مسير باريكه نور تابيده شده استوار است و نقش رطوبت را ناديده انگاشته است. با توجه به نتايج به دست آمده در اين مطالعه، مباني نظري، و فناوري موجود به نظر مي رسد كه در حال حاضر بهترين نتايج روش Scintillation مربوط به هواي خوب ميباشد. همچنين كار بيشتري به جهت بهبود عملكرد اين روش در برآورد شار تكانه بايد انجام پذيرد.

 10: مدلسازي عددي جريان سه بعدي اطراف فويل نيمه مغروق
نظري مقدم كيومرث
كنفرانس ديناميك شاره ها  1383;19-17 اسفند، 1383(9)
کلید واژه:  ديناميك سيالات محاسباتي، Surface Piercing، هيدروفويل، سطح آزاد
خلاصه:

در شناورهاي هيدروفويلي و يا SWATH براي ارتباط بين قسمت خارج از آب با قسمت مغروق از ستونهايي بنام  Strutكه مقطع آنها بصورت فويل بوده و نيمه مغروق هستند، استفاده ميشود. اين ستونها عامل ايجاد امواج بر روي سطح آب هستند. امواج ايجاد شده بر روي جدايش جريان در اطراف ستونها تاثير گذار خواهد بود به گونه اي كه ممكن است نيروي درگ ستونها قابل توجه شود و نهايتا استفاده از آنها باعث ايجاد درگ قابل توجهي در شناور گردد. با توجه به جديد بودن اين پديده تاكنون كارهاي تجربي و عددي اندكي بر روي آن صورت گرفته است. بعلاوه در كارهاي عددي گذشته تنها جريان آب مدل شده است و نيز مدلسازي تنها در عددهاي فرود كم انجام شده است. هدف از اين مقاله، بررسي دقيقتر اثرات موج بر جريان اطراف ستونهاي نيمه مغروق مي باشد. همچنين در اين مقاله جريان آب و هوابصورت سه بعدي در اطراف ستوني با مقطعNACA0024  كه سطح آزاد را در زاويه حمله صفر درجه و بصورت عمودي قطع كرده است، مورد بررسي واقع شده است. تاثير افزايش عدد فرود و ايجاد پديده شكست موج نيز مدل شده است. اين محاسبات با استفاده از يك نر مافزار مكانيك سيالات محاسباتي تجارتي انجام شده اند. نتايج بدست آمده مي تواند در بررسي عملكرد ستونهاي نيمه مغروق در شناورهاي هيدروفويليSWATH  موثر و مفيد واقع شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها