ته چین آلبالو
پنج شنبه 11 شهریور 1389 9:34 AM
ته چین آلبالو
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج=۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده و سرخ شده همراه پیاز داغ=۳۰۰ گرم
آلبالو شیرین شده =حدودا نیم کیلو(نه بصورت مربا غلیظ و شیرین باشد )
ماست چکیده=یک فنجان
تخم مرغ=۲ عدد
زعفران و کمی دارچین
طرز تهيه:
برنج را آبکش کرده و نصف از برنج را با ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کرده و کف قبلمه یا ماهی تابه را که قبلا چرب کردیم و داغ شده میریزیم و سپس مواد گوشتی به همراه آلبالو شیرین شده که آب آن را گرفتیم را میریزیم و دوباره بقیه برنج را اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت با درجه پأیین گاز دم میذاریم. میتوانید کمی از آب آلبالو که از شیرین شده آلبلو داریم روی برنج بدهیم.