0

واردات 600 قلم كالای خارجی ممنوع می شود

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

واردات 600 قلم كالای خارجی ممنوع می شود
دوشنبه 22 اسفند 1390  2:25 AM

كرج- قائم مقام وزیر صنعت ،معدن و تجارت گفت: به منظور حمایت از تولید كنندگان كشور ، واردات 600 قلم كالای خارجی كه مشابه داخلی دارند، ممنوع می شود.

1390/12/21 - 10:29

به گزارش ایرنا 'محمد صادق مفتح ' روز یكشنبه همزمان با سفر رییس جمهوری و هیات دولت به البرز در نشست با صاحبان صنایع و بازرگانان این استان در كرج افزود: با این اقدام می توان در جهت تقویت فعالیت واحدهای داخلی گامهای موثری برداشت.

وی اضافه كرد: برای تحقق این مهم ، با راه اندازی سامانه ای كالاهای تولید داخل ثبت شده و دیگر كالاهای خارجی مشابه آنها وارد نخواهد شد.

مفتح تاكید كرد: نباید اجازه دهیم برخی تحریم‌ها مانع از فعالیت واحدهای تولید كشور شود، بلكه باید با ارائه خدمات مناسب به تولید كنندگان و حمایت از آنان زمینه فعالیت آنها را هموارتر از گذشته كنیم .

وی گفت: با تمهیدات اندیشیده شده اعتبارات خوبی برای واحدهای تولیدی كشور در نظر گرفته شده كه با اختصاص آنها می توان بخش قابل توجهی از مشكلات بخش صنعت را حل كرد.

مفتح اظهارداشت: به منظور شناسایی واحدهای تولیدی فعال كشور ، سامانه ستاد صنعت و معدن نیز راه اندازی شده است .

وی گفت: از این پس داد و ستد تنها با واحدهای تولیدی و صنعتی دارای پروانه مجاز است و شركت‌های دولتی نمی توانند از خدمات و محصولات واحدهایی كه فاقد مجوز فعالیت هستند، استفاده كنند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها