0

بازی های Maemo

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

بازی Counter strike با حجم 1 گیگابایت برای N900
شنبه 13 اسفند 1390  6:04 PM

سلام

بله درست خوندید .

بازی Counter strike با حجم 1 گیگابایت ( در اصل 1100 مگابایت هست یعنی 100 مگابایت از 1 گیگابایت هم بیشتر  )

این بازی از PC پورت شده به این PC ( منظور از PC دوم گوشی N900 هست ! )

و چون از PC پورت شده تمامی دکمه های کیبورد کاملا شبیه دکمه های کیبورد کامپیوتر کار می کنه

فقط چند تا نکته :

1- خودم این بازی رو نصب و امتحان کردم و داخل بازی هم رفتم گرافیکش یه چیزی از فوق العاده اون ور تره ولی چون برای تست کاری دیگه مجبور بودم سریعا گوشیمو فلش کنم و همچنین چون اهل بازی نیستم دیگه نشستم جیک و پیک این بازی رو در بیارم که چی به چی هست

منظور چیه ؟ منظور اینکه وقتی مثلا وارد بازی شدم دیگه نتونستم از بازی خارج بشم و مجبور شدم گوشی رو ریست کنم  ولی مطمئنا گزینه ای برای خروج وجود داره . پس کشف این چیزا با خودتون

2- طبق چیزایی که من خوندم . اورکلاک 900 به بالا برای اجرای این بازی توصیه میشه

یعنی من برای تست گذاشتم روی همون 600 و داخل بازی هم رفت ولی چون این بازی برای این گوشی سنگین هست ممکنه کلاک پایین Cpu کمی به Cpu فشار بیاره و باعث میشه Cpu اذیت شه و فعالیت زیادی داشته باشه

یعنی اینکه اگر اورکلاک کنید خیلی بهتره و بازی هم روون تر اجرا میشه و Cpu هم کمتر کار می کنه

3- در ادامه مطلبی که خوندم این بازی چون از PC پورت شده این قابلیت رو داره که به گوشی توسط هاست مود موس و کیبورد وصل کنید و داخل بازی استفاده کنید ( وقت تست نداشتم )

برای استفاده همزمان از موس و کیبورد هم می تونید از usb hub استفاده کنید ( البته طی تستی که من قبلا در این مورد داشتم بعضی از مدل هاش جواب نمیده )

اسکرین شات های بازی

اما این بازی از طریق جایگزینی فایل ها در بازی ioquake اجرا میشه

یعنی ioquake میشه یه جور امولیتور برای این بازی

پس اول بازی ioquake رو از مخازن نصب کنید . وقتی آیکونش اومد توی منو یه بار روی آیکونش کلیک کنید تا باز شه البته یه ارور میده چون فایل data برای بازی نداره

ولی ما به این دلیل بازی رو اجرا می کنیم که پوشه های مورد نظرمون ساخته شه .

خوب بازی یه ارور میده پس تایید کنید و بیاید بیرون

این بازی ( Counter strike ) از دو تا فایل Data تشکیل شده

فایل Data اولی مربوط به خود بازی quake هست و فایل دوم مربوط به بازی urban terror

urban terror این جوری که من فهمیدم یکی از نسخه های Counter strike هست

مثل بازی NFS که نسخه های مختلفی مثل Underground و carbon و ... داره

در هر صورت اگر اشتباه میگم شرمنده چون میگم که اهل بازی نیستم . پس دوستان بازی خور ما رو به بزرگی خودشون ببخشن اگر جایی اشتباهی کردم

در هر صورت هر دو فایل Data رو باید دانلود کنید تا در نهایت Counter strik رو داشته باشید

------------------------------

فایل Data اول رو با حجم 414 مگابایت از این جا دانلود کنید ( لینک مگاآپلود هست متاسفانه ( ف-ی-ل-ت-ر-ه ) و منم امکان آپلود نداشتم )

پس یکی از دوستان که اکانت رپید باز داره این لینک رو به مستقیم تبدیل کنه برای استفاده سایرین بذاره توی همین تاپیک

و فایل دوم Data رو با حجم 700 مگابایت از دانلود کنید ( این یکی لینک مستقیم و با قابلیت ادامه دانلود و Resume هست )

و اما آموزش :

فایل اول رو که دانلود کردید از حالت فشرده خارج کنید . یه پوشه هست با نام baseq3

وارد این پوشه بشید 9تا فایل با پسوند pk3 داره که باید توی مسیر زیر بریزید ( با Filebox یا با WinSCP ولی با توجه به حجم بالا یعنی 400 مگابایت پیشنهاد میشه با Filebox بریزید ولی من با WinSCP ریختم )
موفق باشید.

كد:
/home/user/.q3a/baseq3

حالا آیکون بازی رو بزنید و بازی اجرا میشه

اگر پسورد یا همون cd-key خواست فقط کافیه 2 بار کلید Enter کیبورد رو بزنید و وارد بازی میشید

ولی این بازی quake هست ولی ما Counter Strik میخوایم پس از بازی خارج بشید ( حتما توی این مرحله باید بازی رو اجرا کنید و ازش خارج بشید چون یه سری فایل می سازه که بهشون نیاز داریم )

خوب حالا نوبت می رسه به فایل دوم Data که حجمش 700 مگابایت بود

اون فایل رو از زیپ خارج کنید داخلش یه پوشه هست به اسم q3ut4

وارد پوشه q3ut4 بشید و تعدای فایل می بینید ولی ما فقط 2تا فایل انتهایی یعنی

كد:
zpak000.pk3

و

كد:
zpak000_assets.pk3

رو لازم داریم که حجم 700 مگابایت هم فقط به خاطر فایل دوم هست .

حالا این 2تا فایل رو به همون مسیر

كد:
/home/user/.q3a/baseq3

انتقال بدید ( با Filebox یا با WinSCP ولی با توجه به حجم بالا یعنی 700 مگابایت پیشنهاد میشه با Filebox بریزید ولی من با WinSCP ریختم

)

توی همین مسیر بالا یه فایل هست به اسم q3config.cfg ( دلیل باز و بسته کردن بازی هم ساخته شدن همین فایل بود )

این فایل رو باز کنید و عبارت

كد:
seta com_hunkmegs "64"

رو توی این فایل پیدا کنید ( من این مراحل رو هم با WinSCP انجام دادم و می تونید با Ctrl+f این عبارت رو سرچ بزنید و پیدا کنید )

حالا که این مقدار رو پیدا کردید عدد 64 رو به عدد 256 تبدیل کنید و فایل رو حتما save کنید

یعنی در نهایت عبارت بالا به صورت زیر باید در بیاد

كد:
seta com_hunkmegs "256"

گوشی رو ریست کنید .

بعد از بالا اومدن از طریق همون آیکون بازی quake که توی منو ساخته شده بود وارد بازی بشید

ولی این بار بازی جدیدی رو تجربه می کنید

باز هم توصیه می کنم حداقل 900 اورکلاک رو داشته باشید

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها